Reviews van Glamour Your Hair kun je hier lezen!

Hier vindt je eerlijke reviews over onze producten van onze klanten.
Via jouw aangekochte product kun ook jij je mening geven! Je kunt alle reviews terug vinden bij de producten onder het kopje reviews.
Je kan hieronder ook op de titel van de review klikken, je wordt dan automatisch door gelinkt naar het product waar een review over is geschreven.

1-4 of 4 reviews
  1. Helaas kan k geen goede revieuws over schrijven ik had de kleur creamy ash blonde besteld en krijg de kleur van de regenboog binnen ben erg teleurgesteld!

  2. Helaas ben ik totaal niet blij met mijn extensions. Ik heb ze ingedaan om te passen, maar je ziet de clips allemaal zitten terwijl ik ze al helemaal onderin mijn haar had gedaan en geeneens allemaal in had. Ook loopt mijn haar totaal niet over in de extensions en ziet het er heel nep uit. Je zou dan je eigen haar moeten uitdunnen om de extensions de matchen, maar ik was niet van plan om ze elke dag te dragen, dus ik ga mijn haar er niet voor verpesten. Ook is de onderste 5cm van de extensions erg dood. Meestal zou de kapper dit eraf knippen en dit vind ik er niet mooi uitzien. Helaas nemen ze de extensions ook niet meer terug dus zit ik nu met dure extensions waar ik niks mee kan. Echt heel jammer. Al die before en after zagen er heel goed uit, maar bij mij helaas totaal niet. Enorme spijt heb ik..

  3. kan niet zeggen snelle levering heb dinsdag avond besteld en inmiddels is het zaterdag en heb het nog steeds niet

  4. Mooie extensions, maar helaas komt de kleur niet overheen met wat ik had verwacht. Ik heb zelf een as-kleur, maar deze extensions zijn veel te geel.