Reviews van Glamour Your Hair kun je hier lezen!

Hier vindt je eerlijke reviews over onze producten van onze klanten.
Via jouw aangekochte product kun ook jij je mening geven! Je kunt alle reviews terug vinden bij de producten onder het kopje reviews.
Je kan hieronder ook op de titel van de review klikken, je wordt dan automatisch door gelinkt naar het product waar een review over is geschreven.

1-5 of 21 reviews
  1. Heel fijn en mooi haar. De kleur past perfect bij mijn eigen haar. Helaas vind ik het een beetje een teleurstelling. Ik kan doordat de breedte te lang en te dik is (wat dus vlakbij je oren komt) mijn haar niet met de voorste plukken naar achter doen. Daarbij kan je je haar ook niet even achter je oren doen. Het is dus leuk voor alleen een avondje stappen. Had dit niet gekocht als ik dit van te voren wist. Erg jammer want de kwaliteit is goed.

  2. Mooie kleur en haar voelt goed aan. Alleen bij sommige uiteinde lijkt het haar verbrand. Zitten klein harde korrels aan het haar geplakt.

  3. Snelle bezorging,
    Goeie kwaliteit

  4. Ik heb een kleine vergissing gehad bij het bestellen van de juiste kleur, maar dit is geen probleem aangezien ik vaak toner in me haar doe. Tog ga ik volgende keer voor een iets donkere tint

  5. Mooie kleur. Valt goed te mengen in eigen haar en het ziet er natuurlijk uit!