GLAMOUR YOUR HAIR IN DE MEDIA & REVIEWS

Glamour Your Hair verschijnt regelmatig in de media. Op deze pagina kan je leuke artikelen lezen en bekijken van beautybloggers welke over onze hairextensions schrijven of modellen die ons haar gebruiken bij photoshoots. heb je ons nog ergens anders in de media gezien, laat het ons dan weten:)

Review van Kim Detollenaere

Kim laat je in deze video de Dark brown Curly Ponytail zien. Kim Detollenaere is Doctor to be ? Miss Supranational Belgium 2017. Blogger with wanderlust obsessed with dresses, heels & make up

Volg Kim ook op INSTAGRAM

Lees hier het volledige artikel van Kim

review-ponytail-kim

Review van Lisa Roos

In deze video laat Lisa Roos zien hoe je onze clip-in extensions met meerdere banen in het haar bevestigt en wat het eindresultaat is.

Vergeet niet te abonneren (het is helemaal gratis) Geef deze video een duimpje omhoog als je ‘m leuk vond 🙂

VOLG LISA ROOS OP YOUTUBE

Review van Irispraat.nl

Toen ik nog maar een klein Irisje was en Irispraat.nl nog niet bestond, wilde ik af en toe al eens extensions in mijn haar vastklippen. Die waren niet van super kwaliteit, maar tegenwoordig bestaan er wel degelijk mooie én betaalbare synthetische extensions. Ik kreeg van Glamour Your Hair uiteindelijk twee verschillende soorten haar opgestuurd (onwijs bedankt). Met deze sets heb ik van mezelf een langharige blondine kunnen maken! Benieuwd naar het resultaat? Lees verder!

Lees hier het volledige artikel van Irispraat.nl

irsipraat

review haar www.lifeaschelsey.nl

Review van Chelsey

Zoals jullie aan de titel kunnen zien, heb ik weer een ‘mijn eerste ervaring…‘ artikel voor jullie. Ik mocht van Glamour Your Hair hairextensions ontvangen. Hiervoor heb ik nog nooit hairextensions gebruikt, dus ik was hier wel erg nieuwsgierig naar. Vooral omdat ik zelf niet bepaald dik haar heb en heb het onlangs zelfs wat korter laten knippen. Hoe zal lang en voller haar mij staan? Ik ben de hairextensions gaan uittesten en vertel vandaag aan jullie mijn bevindingen!

Lees hier de volledige review!

Review van Inge Marieke

Superhandige video waarin wordt uitgelegd hoe je de ponytail bevestigd.
Dit is onze Curly variant. de Ponytail is ook nog een een mooie steile variant verkrijgbaar.

Bezoek hier het YouTube kanaal van IngeMarieke.

daphne-hairextensions-review

Review van Daphne

Feeling like a princess…

Vandaag vertel ik jullie graag meer over mijn human hair extensions van glamour your hair.
Mooie haar extensions voor een betaalbare prijs, lees je snel mee? Glamour your hair is een webshop die verschillende soorten haar extensions verkoopt. Ze verkopen synthetische extensions en extensions van echt haar. Vandaag ga ik jullie meer vertellen over de human hair extensions.

lees hier het volledige artikel van Daphne

Review van Suzanne Elisa

Mooi lange haren, hier droom ik op het moment van. Ik ben super blij met mijn halflange haar, maar soms ben ik in zo’n bui dat ik mijn haar weer eens lang zou willen hebben. Maar helaas, je kunt er niet zomaar een stuk aanplakken. Daarom leek het me leuk om eens extensions uit te proberen. Kijk je mee naar het resultaat?

Lees hier het volledige artikel van Suzanne Elisa

Glamour-Your-Hair-Layered-Flip-In-Extensions-Elisa

 

iris-graaf

Review van Iris Graaf

Langer, voller haar is iets waar ik al heel mijn leven van droom. Mijn haar is best lang, maar met de jaren word het steeds dunner aan de onderkant. Extensions laten zetten lijkt mij een heel gedoe en dit is ook erg duur. De extensions kwamen netjes verpakt binnen en ik kon niet wachten om ze te proberen.

lees hier het volledige artikel van Iris Graaf

Review van Silke

Sinds ik ooit een horrorervaring heb gehad bij de kapper – lees: véél te kort én zonder overleg ontkleurd – ben ik groot fan van hair extensions. Ik voel me altijd zo elegant en vrouwelijk als mijn haar lang, dik en vol is, en met een goede set extensions is dat exact wat je krijgt.

Ik was een van de gelukkigen die een set extensions van Glamour Your Hair mochten uitproberen. Ik kreeg een set Layered Flip Ins opgestuurd, met synthetisch haar. Uiteraard heb ik de set uitgebreid en kritisch getest. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vind!

Lees hier het volledige artikel van Silke

silke-review

review-layered-flip-in-oohlablush

Review van OohLaBlush

Af en toe eens extensions dragen is gewoon leuk. Bij een speciale gelegenheid mag het toch wel dat tikkeltje meer zijn, of zelfs als je iedere dag lang haar wil hebben, is het geweldig dat zoiets bestaat. Glamour Your Hair is op gebied van hairextensions mijn favoriete webshop, en verkoopt tegenwoordig ook de Flip In in laagjes. Ideaal als jouw eigen haar ook in laagjes geknipt is, want zo vloeit dat mooi over in de extensions.

Lees de review van OohlaBlush

Practige photoshoot van Cynthia Carati met onze zwarte clip in 7 banen extensions

Finaliste in de Buurmeisjesverkiezing 2012. Deels Latijns-Amerikaanse, want afkomstig uit Venezuela. Werd ooit al ‘ns derde bij de Miss Reef verkiezing. Niet gek! Volg haar op Instagram: Volgen

Model photoshoot zwarte extensions 2

Model photoshoot zwarte extensions 3

Model photoshoot zwarte extensions 4

Model photoshoot zwarte extensions 5

Model photoshoot zwarte extensions 8

Model photoshoot zwarte extensions

12575785_10156421557245162_785044466_n

review-glambeauty-hairextensions

Review van Glambeauty.nl

Iedere vrouw droomt van lang haar toch? Ik in ieder geval wel! Helaas hebben de meeste mensen een bepaalde haargrens, wat betekent dat je haar niet verder groeit dan een bepaald punt. Mijn haargrens is net over mijn borst. Soms zou ik willen dat mijn haar iets langer zou kunnen groeien. Je kunt ervoor kiezen om hair extensions te laten plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om flip-in extensions te kopen. Dit zijn mega handige extensions die je gemakkelijk in je haar zet en er zo weer uit kunt halen.

lees verder…

Review van laviesagista.nl

Soms baal ik wel eens van mijn haar. Dat het niet langer wil groeien dan tot net over mijn schouder en dat het, zeker na mijn zwangerschap, vrij dun is (geworden)..

Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van manier om dat te verbloemen! Ik ontving een flip in extension van de webshop Glamour your hair en in deze video laat ik zien hoe ik ‘m aanbreng. Lees ook zeker even verder voor meer informatie en een kortingscode!

Bekijk de video in HD bij het tandwieltje (aan te raden)

oohlablus-review-hairextensions

Review van OohLaBlush

De nieuwste trend op gebied van hairextensions. Makkelijk, snel en onzichtbaar; Flip your hair extensions!

Op gebied van hairextensions ben ik hé-le-maal mee, ik volg de nieuwste systemen en test alles uit om te kijken wat nu net dat tikkeltje fijner voelt en het mooist oogt. Glamour Your Hair is hiervoor mijn vaste webshop van begin af aan. Dit keer testte ik hun nieuwste extensions uit, namelijk de Flip Your Hair versie.