Synthetic Hair of Human Hair?!

Misschien heb je van jezelf wel heel fijn haar en wil je wel is een keer een volle bos of groeit je eigen haar niet snel genoeg en wil je graag mooi en lang haar hebben. Dan kom je al snel bij haarverlenging uit. Je hebt veel verschillende manieren van haarverlenging zoals, flip in hair, wax extensions, wave extensions en clip in extensions. Clip in extensions en flip in extensions zijn beide de minst schadelijke manier van haarverlenging. Wanneer je bepaald hebt welk manier van haarverlenging je wilt hebben, heb je ook nog de keuze uit 100% human hair of synthetic hair.

Levensduur

100% Real Hair De levensduur van extensions ligt aan diverse factoren. Hoe vaak ga je het haar dragen? Is het haar 100% real hair? Ga je het regelmatig krullen/stijlen? Verzorg je de extensions op de juiste manier? Er van uitgaande dat je de extensions dagelijks gaat dragen en niet te vaak krult of stijlt, dan gaan de real hair extensions gemiddeld 8 tot 12 maanden mee. Hoe minder vaak je ze krult/stijlt, hoe langer ze mee gaan. Goede verzorging is echter een must. Op onze website onder kopje product info staat precies hoe je je extensions het beste kan verzorgen. Synthetic Hair Extensions Draag je je extensions niet dagelijks, dan zijn synthetic hair extensions een stuk voordeliger. Net als met 100% human hair, hangt de levensduur van de extensions af aan hoe vaak je de extensions gaat dragen, stijlen en of krullen. Draag je de extensions alleen af en toe in het weekend en stijl/krul je ze niet te vaak, dan kunnen de extensions 3 tot 4 maanden mee gaan. Ook het synthetic hair heeft verzorging nodig. Meer informatie over het wassen van je synthetisch haar vind je onder kopje product info.

Kosten  extensions

Synthetic Hair is een heel stuk voordeliger dan Real Hair extensions. Gemiddeld betaald je voor Real hair clip in extensions minimaal 100,00 euro terwijl je voor synthetisch haar gemiddeld 30,00 euro betaald. Met beide extensions dien je wel op de kwaliteit van het haar te letten. Onder kopje product info staat een hoop informatie met betrekking tot het kopen van echt human hair.

Verzorging

Beide extensions hebben verzorging nodig. Hoe beter je je extensions verzorgd, hoe langer de extensions mee gaan. Onder kopje product info vind je meer informatie over de verzorging van je extensions.

Conclusie

indien je de extensions niet dagelijks gaat dragen, maar echt beperkt tot een aantal keren in de maand,  kan je veel plezier hebben van synthetic hair extensions. Dit haar is een stuk voordeliger in aanschaf. Ben je van plan om de extensions dagelijks te gaan dragen, dan heb je veel meer aan Real Hair extensions en is het geld dan ook zeker waard!