Vacature “Droomstage” – Glamour your Hair zoekt een stagiaire!

Ben je op zoek naar een stage waar je vooral koffie moet halen en dossiermappen vouwen? Dan zijn we niet op zoek naar jou. Glamour your Hair zoekt een stagiaire die écht iets wil leren.

  • De vergoeding is marktconform.
  • We zijn op zoek naar een studente die in het bezit is van een rijbewijs OF een OV kaart met een studentenreisproduct.
  • De stage is voor 4 dagen per week. (maandag tm donderdag)

stagaire-beauty-en-hair

Over Glamour your hair;

Wat doen wij? Glamour your hair is een webshop voor hair extensions voor ieders portemonnee. Wij bieden extensions van de beste kwaliteit synthetische vezels en prachtig 100% human remy hair. We organiseren winacties op Facebook en hebben ook een salon in ons kantoor voor de twijfelaars. Ons doel: vrouwen weer laten stralen door hun eigen spiegelbeeld.

We bieden deze geweldige stageplek voor een gedreven marketing/communicatie stagiaire.

Tijdens je stage:

Bij Glamour your hair krijg je veel verantwoordelijkheden. Je regelt winacties, start marktonderzoeken, maakt facebookadvertenties en nog veel meer. Je wordt breed ingezet, zowel op de communictie afdeling als marketing/sales. Je kunt heel erg veel leren. Wij verwachten van onze stagiaires dat je affiniteit hebt met social media, de studie marketing/communicatie helemaal jouw ding is en dat je goed zelfstandig kan werken. Ook verwachten we veel inbreng en creativiteit.

Pré; Enige kennis van WordPress en social media zoals Facebook en Instagram.

Dus, ben jij dat marketingwonder met verstand van beauty en social media en wil je bij de allerleukste webshop van Nederland in de leer en meewerken aan de extreme groei?

Pak je kans!

Hebben we je interesse gewekt en wil jij bij ons stage lopen? Ben je in het nieuwe jaar beschikbaar én gepassioneerd over beauty, haar en marketing? Dan horen we graag zo snel mogelijk van je.

Je kan je CV en motivatie brief mailen naar: info@glamouryourhair.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.stage-hairextensions