Onze Weave Extensions zijn gemaakt van 100% Human Virgin Remy Hair en is gemaakt van de beste kwaliteit. Ze gaan 1-2 jaar mee.

Dit zijn de laatste bundels op=op

Flat Weft

Onze Flat Weft Extensions zijn gemaakt van 100% Human Virgin Remy Hair en is gemaakt van de beste kwaliteit Vietnamees haar.
Met de juiste verzorging gaan makkelijk 1 jaar mee. Betere kwaliteit ga je nergens vinden.

  • Gaat 1-2 jaar mee!
  • Extra dunne band dus nog meer comfort.
  • 1 set is 60 cm breed en goed voor 2/3 banen.
  • 100% Double Drawn, dus echte volle punten.
  • 100% Virgin Remy Kwaliteit, extra zacht en minder knopen in je haar vergeleken met ander “niet remy” en goedkoper haar.
SALE

Human hair weave SALE

Human Weave Hair, Off Black #1B

109.95
SALE
109.95
SALE

Human hair weave SALE

Human Weave Hair, Bleach Blond #22

109.95
SALE
12.95
SALE
12.95
SALE
12.95

 

Weave Hair Extensions

Weaves zijn matjes die worden geweft (genaaid) aan uw eigen haar. Er worden zeer kleine vlechtjes gevlochten tegen de hoofdhuid aan. Daarna worden de matjes waar het haar aan vast zit vast genaaid door middel van garen. Een ander word voor kleine vlechtjes zijn cornrows. Deze vlechtjes worden gevlochten met je eigen haar.

Hoelang blijft een Weave haar zitten?

Hoelang de hairextensions blijven zitten heeft te maken met verschillende factoren. Meestal kan je de weaves 8 tot 12 maanden dragen. Groeit je haar snel en was je je haar dagelijks, dan blijft het een minder lang zitten dan wanneer je haar minder snel groeit en je het gemiddeld 1 tot 2 keer in de week wast.
Wij raden wel aan om het haar niet te lang te laten zitten. Jouw eigen haar groeit uiteraard gewoon door en wanneer je het er uit wilt laten halen kan er veel klitvorming ontstaan. Je eigen haren kunnen op ten duur ook af gaan breken. Wanneer je er op tijd bij bent, dan is er uiteraard niks aan de hand. Geef jouw haar na het uithalen van de Weave Extensions wel de tijd om even bij te komen en verwen het met een goed masker.

Wist je dat je elke dag 100 haren verliest?

Veel mensen schrikken wanneer zij het haar eruit laten halen. Er komen namelijk heel veel haren los. Schrik hier niet van. Dit zijn enkel je eigen haren die normaliter ook uitvallen of uitgekamd worden. Omdat het haar gevlochten is kunnen de haren nergens heen. Dus wanneer je de haar weave eruit laat halen gaan deze haren ook mee.Een normaal mens verliest elke dag wel ongeveer 100 haren. Meestal valt het erg mee met het eruit halen van de haar weave. Maar het is alleen om te waarschuwen dat je niet schrikt, want dit is heel erg normaal.

Weave kopen, waar op letten?

Als je weaves wilt gaan kopen dan is het belangrijk om reviews te lezen van klanten. Een webshop kan er heel vertrouwd en mooi uitzien maar dat wil niet zeggen dat de extensions van goede kwaliteit zijn.
Vaak zijn extensions gemixt met nep haar zoals synthetische vezels of haar van dieren. Bij Glamour Your Hair weet je 100% zeker dat als je weaves koopt, deze ook goed zijn en erg lang mee gaan.

Weave kopen | Weave Hair | Online weave bestellen