weave-hair-extensions-human

Onze Weave Extensions zijn gemaakt van 100% Human Virgin Remy Hair en is gemaakt van de beste kwaliteit Vietnamees haar.
Met de juiste verzorging gaan ze 12 tot 24 maanden mee

Weave Extensions / Weft Extensions

Onze Weave Extensions zijn gemaakt van 100% Human Virgin Remy Hair en is gemaakt van de beste kwaliteit Vietnamees haar.
Met de juiste verzorging gaan ze 12 tot 24 maanden mee.

  • 1 set is 55cm lang en 50 gram.
  • 1 set is 60 cm breed en goed voor 2/3 banen.
  • Double Drawn, dus extra volle punten.
  • 100% GARANTIE op onze weaves!
  • 100% Virgin Remy Kwaliteit, extra zacht en minder knopen in je haar vergeleken met ander “niet remy” en goedkoper haar.
  • De beste kwaliteit, lees hier onze reviews.
39.95
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €19.95.Huidige prijs is: €12.95.

Weave Extensions

De weave extensions van Glamour Your Hair zijn van de allerbeste kwaliteit, betere kwaliteit extensions zijn er niet. Deze extensions gaan gemiddeld 12-16 maanden mee.
Al ons haar heeft extra volume voor een mooie volle bos haar en klit absoluut niet.

Onze weaves zijn gemaakt van 100% Human Remy Hair en is gemaakt van Indian hair. De weaves zijn verkrijgbaar in 3 lengtes van elk 110 gram. De breedte van de weave is 150 cm.

Voor een complete verlenging heb je voldoende aan 1 set. Heb je veel en/of dik haar dan raden we 2 sets aan.

Wat zijn Weave Extensions?

Weave zijn matjes die worden geweft (genaaid) aan uw eigen haar. Er worden zeer kleine vlechtjes gevlochten tegen de hoofdhuid aan. Daarna worden de matjes waar het haar aan vast zit vast genaaid door middel van garen.
Een ander word voor kleine vlechtjes zijn cornrows. Deze vlechtjes worden gevlochten met uw eigen haar.

Mocht u Weave willen hebben voor verlenging, dan dient u uw hele hoofd met kleine vlechtjes (cornrows) te laten vlechten. U  ziet nu alleen nog uw Weave haar, want uw eigen haar is ingevlochten. U heeft ongeveer 6 cornrows nodig. Is uw eigen haar wel de juiste lengte, maar wilt u puur wat meer volume? Dan kunt u er voor kiezen om 2 banen te laten vlechten.
Uw eigen haar is nu samen zichtbaar met het Weave haar.

Hoelang de Weave blijft zitten heeft te maken met verschillende factoren. Groeit uw haar snel en wast u uw haar dagelijks, dan blijft het een stuk minder lang zitten dan wanneer uw haar minder snel groeit en u het gemiddeld 1 tot 2 keer in de week wast. Gemiddeld kunt u wel rekenen op 2 a 3 maanden (bij sommige mensen zelfs 4 maanden).
Wij raden wel aan om het haar niet te lang te laten zitten. Uw eigen haar groeit uiteraard gewoon door en wanneer u het er uit wilt laten halen kan er veel klitvorming ontstaan. Uw eigen haren kunnen op ten duur ook af gaan breken. Wanneer u er op tijd bij bent, dan is er uiteraard niks aan de hand. Geef uw haar na het uithalen van de Weave wel de tijd om even bij te komen en verwen het met een goed masker.

Veel mensen schrikken wanneer zij het haar eruit laten halen. Er komen namelijk heel veel haren los. Schrik hier niet van. Dit zijn enkel uw eigen haren die normaliter ook uitvallen of uitgekamd worden. Omdat het haar gevlochten is kunnen de haren nergens heen. Dus wanneer je de haar weave eruit laat halen gaan deze haren ook mee. Een normaal mens verliest elke dag wel ongeveer 100 haren. Meestal valt het erg mee met het eruit halen van de haar weave. Maar het is alleen om te waarschuwen dat je niet schrikt, want dit is heel erg normaal.