[product_tag tags=”blond”]

Blonde Hairextensions Online bestellen

Ben je op zoek naar blonde hairextensions? Dan ben je bij Glamour Your Hair op het juiste adres! Glamour Your Hair heeft veel verschillende soorten kleuren blond in zowel synthetisch hair als in human hair.

Blonde Synthetisch Hairextensions

Wij hebben verschillende soorten extensions van het synthetische haar. Clip in, wire hair, wire hair in laagjes, ponytails en buns. Een groot aanbod dus! Er zijn ongeveer vijf verschillende blonde kleuren die wij verkopen. Het synthetische haar gaat ongeveer twee tot drie maanden mee. Wij adviseren dan ook om het human hair te kopen als je van plan bent om het haar vaker te gaan dragen.

Blonde Human Hairextensions

Ook van het human hair hebben we veel verschillende soorten extensions. Clip in, wire hair, wire hair in laagjes, ponytails, weave hair en dip-dye. Daarbij heeft het human hair een nóg groter aanbod van de kleur blond. Rond de 13! Ook hebben we gemêleerde kleuren. Dit betekent dat het niet één kleur is maar dat het een klein beetje gemengd is. Zo krijg je een mooie overloop met je eigen haar. Het human hair gaat ongeveer 8-12 maanden mee. Zolang het haar goed verzorgd wordt. Extensions moet je eigenlijk nog beter verzorgen dan je eigen haar. Wij verkopen verzorgingsproducten van het merk Keune. De Keune Care-productlijn bevat hoogwaardige haarverzorgingsproducten verrijkt met essentiële mineralen die de hoofdhuid en het haar voeden. Wat bereik je er uiteindelijk mee? Prachtig, stralend haar dat gezond is van binnenuit!

Pro Line

Ook hebben wij een zogeheten ‘Pro Line’ waar wij meer dan 10 verschillende blonde kleuren van hebben. De Pro Line houd in dat het haar van een nóg betere kwaliteit gemaakt is. Hierdoor is de levensduur van het haar ook langer, 12 tot 18 maanden! Als je dus van plan bent om het haar echt dagelijks te gaan dragen voor een lange tijd, dan raden wij zeker de Pro Line aan. Let er wel op dat je het haar met goede verzorgingsproducten behandeld. Zo heb je er het langste plezier van!

Blonde Hairextensions | Blonde hair extensions | Blonde hairextensions bestellen | Blonde mix kleuren