De mooiste Donkerbruine Hairextensions

Ben je op zoek naar donkerbruine extensions? Glamour your hair heeft een groot aanbod van extensions in de donkerbruine kleur!

Glamour Your hair heeft veel verschillende kleuren bruin in het assortiment. Het synthetische haar telt 6 kleuren bruin.

De synthetische donkerbruine kleuren zijn :

  • Deep dark brown
  • Dark brown
  • Chocolade bruin

Human hair

Wij raden 100% human hair aan als je het elke dag zou willen dragen. Er van uitgaande dat je de extensions dagelijks gaat dragen en niet te vaak krult of stijlt, dan gaan de real hair extensions gemiddeld 8 tot 12 maanden mee. Hier vind je meer informatie over het verzorgen van het human hair : https://glamouryourhair.nl/hairextensions-product-informatie/hoe-kan-je-human-hair-extensions-het-beste-verzorgen/.

Pro Line

Ook verkoopt glamour your hair de pro line. De pro line is van de beste kwaliteit en heeft de langste levensduur van 12 tot 18 maanden ( Mits je het goed verzorgd!). De pro line heeft : Weave hair, clip in extensions en wire hair. De pro line word vaak gebruikt door kappers in hun salons omdat dit haar van top kwaliteit is. Je verzorgd de pro line hetzelfde als het human hair.

Synthetisch haar

Als je de lichtbruine extensions af en toe wilt dragen dan adviseren wij het synthetische haar. Het licht bruine synthetische haar heeft een levensduur van 3 tot 4 maanden , het goed verzorgen van het synthetische haar is een must! Ook is het belangrijk dat je je extensions niet te vaak krult of stijlt. Hier vind je meer informatie over het verzorgen van het synthetische haar : https://glamouryourhair.nl/wassen-van-je-extensions/.

Het krullen/stijlen van het haar

De extensions kunnen gekruld en gestyld worden, dit is wel schadelijk voor het haar.

Het haar kan het beste gekruld worden door middel van een stijltang en zilverfolie, op onze facebookpagina staat een filmpje waarin dit uitgelegd word. Het human hair en de pro line moet altijd voorzien zijn van een hitte protector voordat er met hitte gewerkt word! Bij synthetisch haar moet dit juist niet!!