Hair Weave Almelo

Ben jij ontevreden met je eigen haar? Geen zorgen, onze weaves creëren optimaal volume! Niemand zal zien dat jij überhaupt weaves draagt. Onze weaves bestaan uit 100% Remy Hair, de beste kwaliteit dus.

Hair Weave Rotterdam

Weave Extensions met het mooiste resultaat

Weaves zijn matten met haar die in je haar worden bevestigd op verschillende methodes. Aan de hand van jouw wensen wordt er bepaald hoeveel matten er in je haar worden bevestigd. Met onze weaves zul je optimaal volume ervaren. Verzorg je deze extensions goed met een hiervoor bestemde shampoo en conditioner dan kunnen de extensions wel tot ruim een jaar mee.Niet ieder haar type is geschikt voor weaves. Daarom raden wij jou aan om eerst even contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij jou adviseren over wat het best bij jou past.

Het plaatsen van je Hair weave in Almelo

Woon jij in de buurt van Almelo en wil je weaves laten plaatsen? Neem dan even contact met ons op. Wij kennen een aantal salons in almelo die jou graag helpen bij het plaatsen van weaves. Deze salons zijn bekent op het gebied van hair extensions en het kleuren/krullen hier van. Zou jij de weaves dus nog willen verven of snijden? Geen probleem!

Beste kwaliteit weave hair

Glamour Your Hair werkt alleen met de beste kwaliteit weaves. Onze weaves bestaan uit 100% Remy Hair, dit is de beste kwaliteit haar die je kunt hebben. Allen haarschubben wijze dezelfde richting op waardoor het haar dus minder snel gata klitten en dus uiteindleijk langer mee gaat! Verzorg je de weaves goed dan kunnen ze wel een jaar mee gaan! Uiteraard zul je de weaves zo nu en dan omhoog moeten plaatsen.