Hair Weave Amersfoort

Met gebruik van Weaves creëer je een super mooi resultaat, zonder dat het opvalt dat je haar verlenging hebt! Je kunt niet alleen kiezen om volume te creëren, je kunt ook voor de lengte kiezen! Altijd al weinig haar gehad, of nooit tevreden geweest met je eigen haar? Dan zijn de weaves een perfecte oplossing! Het is een vaste soort extensions, dus je hoeft het er niet elke dag opnieuw in en uit te doen.

 

Hieronder enkele Before & After foto`s van onze geplaatste weave extensions. Bekijk hier meer Before & After foto`s.

Hair Weave Rotterdam

Weave Extensions met het mooiste resultaat

Wij werken alleen met het beste haar om zo een optimaal resultaat te krijgen! Weaves zijn niet voor ieder haartype geschikt, daarom is het belangrijk om eerst advies aan ons te vragen. Dit is geheel gratis en doen wij aan de hand van foto’s, tenzij je graag langs wilt komen dan mag dat ook! Onze weaves gaan tot we 12 maanden mee, je hoeft je dus geen zorgen te maken over de levensduur van de weaves!

Het plaatsen van je Hair weave in Rotterdam

Weaves zijn matten haar. Deze worden op verschillende manieren geplaatst. Denk hierbij aan de methode met vlechten of met micro ringen. Het wordt dus geplaatst in je haar en elke 6 weken moet het omhoog geplaatst worden. Dit wordt allemaal gedaan door de kapsalons die erin zijn gespecialiseerd. De kapsalons kunnen de extensions ook verven en knippen (snijden), zodat het haar mooier blend en je niet kunt zien dat het extensions zijn. We werken samen met een paar salons in Amersfoort die gespecialiseerd zijn in extensions.

Beste kwaliteit weave hair

De weaves zijn van de beste kwaliteit haar wat bestaat uit 100% Human Hair en Remy kwaliteit haar. Onze extensions zijn dus van 100% echt mensen haar en gemaakt van haarschubben die alllemaal dezelfde kant opstaan, hierdoor klit het minder snel en gaat het veel langer mee. Onze extensions hebben een lengte van 50 centimeter. Met de goede verzorging gaan de extensions zo 12 maanden mee!