Hair Weave Apeldoorn

Iedereen heeft het mooie resultaat al van de weaves gezien, maar wat zijn weaves nou eigenlijk? Weaves zijn banen haar die in je eigen haar worden geplaatst. Er zijn hier verschillende methodes voor, denk hierbij aan vlechten of micro ringen. Je kunt niet alleen voor meer lengte kiezen, maar ook voor meer volume.

Hair Weave Rotterdam

Weave Extensions met het mooiste resultaat

Glamour Your Hair werkt met de beste kwaliteit weaves, je kunt dus zeker van je haar zijn! De extensions zijn niet voor iedereen geschikt, daarom is het van belang om eerst advies te vragen aan ons. Je krijgt dus professioneel advies, het is geheel gratis. Samen kijken we naar het resultaat wat je wilt behalen en of dit mogelijk is. Ga je goed en verzorgd om met de weaves, dan kun je er makkelijk één jaar mee doen! Neem dus snel contact met ons op via de mail of Facebook.

 

Het plaatsen van je Hair weave in Apeldoorn

Voor een mooi resultaat heb je natuurlijk een goede kapsalon nodig die de extensions inzet, kleurt en knipt. Gelukkig werken we samen met een paar salons in Apeldoorn. Deze salons zijn gespecialiseerd in het plaatsen van de weave extensions. Het kan natuurlijk zo zijn dat de kleur van de weaves net niet overeen komt met de kleur van je eigen haar, daarom is het van belang dat de extensions de goede kleur geverfd kunnen worden. Na het inzetten en verven is het vaak te zien dat je extensions in hebt. De weaves kunnen mooi in één geheel met je eigen haar worden geknipt of eventueel in laagjes als je dat zou willen. Zo heb je on opgemerkt toch een super mooie haarverlenging!

 

Beste kwaliteit weave hair

Glamour Your Hair werkt alleen met de beste kwaliteit haren. Zo zijn al onze haren van 100% Human Hair en van Remy kwaliteit. Wat houdt dit in? Dit houdt in dat al onze extensions van 100% echt mensen haar is en dat alle haarschubben dezelfde kant op staan. Hierdoor onstaan er minder snel klitten en doe je veel langer met het haar. Onze weaves gaan wel tot 12 maanden mee!