Hair Weave Arnhem

Heb jij dun of niet mooi haar van jezelf en ben je op zoek naar een permanente oplossing? Dan zijn de weaves een ideale oplossing voor jou! Weaves zijn vaste extensions die in je haar worden geplaatst, dit kan op verschillende manieren. Je kunt niet alleen voor voller, maar ook voor langer haar gaan. Je creëert een super mooi effect en niemand zal doorhebben dat het extensions zijn.

Hieronder enkele Before & After foto`s van onze geplaatste weave extensions. Bekijk hier meer Before & After foto`s.

Hair Weave Rotterdam

Weave Extensions met het mooiste resultaat

Weaves zijn matten met haar die in je haar worden bevestigd op verschillende methodes. Aan de hand van jouw wensen wordt er bepaald hoeveel matten er in je haar wordt bevestigd. Hoe voller en langer je haar, hoe meer gram matten. Niet ieder haartype is geschikt voor weaves, daarom is het noodzakelijk om eerst advies te vragen voordat je de weaves koopt. Je kunt via de mail of Facebook geheel gratis advies vragen. We geven je advies aan de hand van foto’s, of als je langs zou willen komen dan kan dit op afspraak.

Het plaatsen van je Hair weave in Arnhem

Woon jij in de buurt van Arnhem en wil jij graag weaves laten plaatsen? Dan hebben wij een paar goede kapsalons waarmee wij samenwerken en je gederangeerd bent op een mooi resultaat! Je kunt de extensions hier niet alleen laten plaatsen, maar ook laten verven en knippen. Zo laat je de haar verlenging minimaal opvallen. Het kan namelijk soms zo zijn dat de extensions net niet de goede kleur zijn of dat de extensions niet mooi met je eigen haar blenden. De salons kunnen dan de weaves verven en knippen om het wel tot één geheel te laten vallen.

Beste kwaliteit weave hair

Glamour Your Hair werkt alleen met de beste kwaliteit weaves. Al onze weaves komen uit de Hett Tempelcomplex Tirumala Tirupatil  in India. Het haar is van 100% mensen haar en alle haarschubben staan dezelfde kant op. Hierdoor klit het haar minder snel en gaat het veel langer mee, denk hierbij aan 12 maanden als je het de juiste verzorging geeft. Samen komen we tot het mooiste resultaat!

 

GRATIS HAIR WEAVE ADVIES