Hair Weave Leiden

Als jij voor een super mooi effect wilt gaan, dan zijn de weaves een ideale oplossing. Je kunt niet alleen kiezen voor de lengte en dikte maar ook voor de volume. Weaves zijn extensions die op verschillende manieren door een gespecialiseerde kapsalon in je haar worden geplaatst. Je hoeft het dus niet elke dag opnieuw in en uit te doen. Hoeveel tijd scheelt dat!

 

hair-weave-den-haag 1
weave-extensions-den-haag 2

Zijn hair weaves voor iedereen geschikt?

Bij ons kun je voor professioneel advies altijd terecht! Niet elk haartype is geschikt voor extensions, daarom is het van belang om eerst contact met ons op te nemen! Wij zullen je gratis advies geven over de kleur, lengte en volume! We zorgen ervoor dat je met een glimlach weg gaat. Als je de weaves de goede verzorging biedt gaat het makkelijk een jaar mee! Je uiteraard dus advies over de verzorging van de extensions. We zorgen er samen voor dat jij optimaal van je extensions kunt genieten!

Waar kun jij jouw Hair weave laten plaatsen?

Wij werken samen met een aantal salons waar jij je extensions kunt laten plaatsen, maar ook verven en snijden. Zo ben je verzekerd van een super mooi resultaat! Wij werken alleen met 100% Human Hair van remy kwaliteit, dit betekend dat alle haarschubben dezelfde kant opstaan en dat er minder snel klitten ontstaan. Optimaal resultaat dus!