Hair Weave Lelystad

 

Weaves kun je op een aantal verschillende manieren plaatsen. Één van de bekenste manieren is toch wel die met de microringen. Weaves zijn ideaal wanneer je een volume/lengte boost wilt maar geen zin hebt om deze elke dag weer in en uit te doen. Weaves laat je namelijk vast zetten aan je eigen haar zodat je 24/7 een gewenst resultaat hebt.

Hair Weave Rotterdam

Weave Extensions met het mooiste resultaat

Bij Glamour Your hair kan je terecht voor professioneel advies over welk soort haarverlenging het beste bij je past. Niet elk haartype is namelijk geschikt voor voor elk soort hair extensions. WIj helpen jou graag opweg met het vinden van jou hair extensions. Ook kun je ons altijd berijken voor een kleuradvies.

Het plaatsen van je Hair weave in Lelystad

Wij werken samen met een aantal paksalons in Lelystad. Deze kapsalons zijn gespecialiseerd in het plaatsen en bewerken van hair extensions. Denk dus aan het plaatsen maar ook verven en snijden van de extensions. Twijfel jij nou over naar welke salons je moet gaan? Geef ons een belletje! Wij helpen je graag op weg.

Beste kwaliteit weave hair

Wij gebruiken uitsluitend 100% Human Hair van Remy kwaliteit. Dit houdt in dat alle haarschubben dezelfde kant op staan en dus minder snel zal gaan klitten en dus langer mee gaat. Verzorg je de extensions goed met de hiervoor bestemde producten. Denk dus aan shampoo, conditioner maar ook haarmaskers dan gaat het haar wel een jaar mee!

Wil jij vrijblijvend advies over onze hair weaves? Neem dan contact met ons op!

GRATIS HAIR WEAVE ADVIES