Hair Weaves laten plaatsen in Maastricht?

Weet jij eigenlijk wel wat weaves zijn? Je kunt weaves in je haar laten plaatsen als een baan maar dit kan ook met losse plukjes. Als je een hele baan in je haar zou willen plaatsen gebruiken de meeste kapsalons de techniek met de vlecht. Op deze manier worden de banen in je haar gevlochten. Wil je nou losse plukjes dan doen ze dit met microringen of een soort lijm. Dit is dus maar net wat je zelf wilt!

Hair Weave Rotterdam

Weave Extensions en verzorging

Glamour Your Hair verkoopt alleen de allerbeste kwaliteit Hair Weaves. Deze weaves bestaan altijd uit 100% Remy Hair. Dit houdt in dat alle haarschubben dezelfde richting opstaan waardoor het haar dus minder snel gaat klitten en dus langer mooi blijft. Verzorg je haren wel goed, was dit (niet te vaak), gebruik conditioner en zeker 1 keer per week een haarmasker. Kijk ook uit met stylingtools. Spray je haar goed in met een heirvoor bestende Heat Protector voordat je je haar bloot stelt aan deze apparaten.

Het plaatsen van je Hair weaves in Maastricht

Glamour Your Hair heeft contact met een aantal salons in Maastricht. Wil jij nou verzekerd zijn van het allerbeste resultaat neem dan even contact met ons op. Wij zullen jou doorsturen naar de hiervoor bestemde kapsalon. Wijkt jou haar kleur of die van de weaves nou een beetje af? Niet getreurd. Onze Weaves kunnen namelijk gewoon gekleurd worden en de kapsalon doet dit graag. Ook om het ultime volume te creƫren kunnen zijn de weaves bijsnijden.