Hair Weaves laten zetten in Zaanstad

Je kunt op heel veel verschillende manieren weaves laten plaatsen. Bijvoorbeeld doormiddel van een vlecht maar het kan ook met microringen. Dit is maar net wat je zelf fijn vindt. Wil jij ook zo graag een mooie, volle bos met haar. Misschien zijn weaves dan wel wat voor jou! Neem even een kijkje bij onze producten.

Hair Weave Rotterdam

Weave Extensions met het aller beste resultaat

Glamour Your Hair is een online webshop die extensions verkoopt. Wel hebben wij een winkel gevestigd in Berkel en Rodenrijs voor afspraken met een klant. Weet jij nou niet zo goed welke lengte je nodig hebt, of wat nou eigenlijk bij je past? Wees niet verlegen en stuur ons een berichtje! Zo kunnen wij een afspraak met jou inplannen en jou op deze manier juist advies geven.

Het plaatsen van mijn Hair weaves in Zaanstad

Glamour Your Hair heeft een aantal contacten met salons in Zaanstad. Woon jij nou in Zaanstad of omgeving en weet jij niet precies welke salon je meot benaderen, neem dan even contact met ons op! Vanuit deze salon ga jij met een ongeloofelijk mooi resultaat weg!

Beste kwaliteit weave hair

Glamour Your Hair gebruikt uitsluitend haar wat bestaat uit 100% Human Hair van Remy kwaliteit. Dit houdt in dat alle haarschubben dezelfde kant op wijzen en het haar dus minder snel zal gaan klitten, en uiteindelijk dus langer mee gaat. Het haar kan ruim een jaar mee wanneer je het dus goed verzorgd. Wij raden aan de producten van Keune te gebruiken, deze werken altijd zeer effectief.

GRATIS HAIR WEAVE ADVIES

Hair weave Zaanstad voor de mooiste hairextensions!