Hair Weaves laten plaatsen in Zoetermeer en omgeving?

Je kunt op veel verschillende manieren weaves laten plaatsen. Denk dan eerst na of je plukjes of banen zou willen. Zodra je deze beslissing hebt gemaakt kun je gaan nadenken over hoe je ze zou willen laten plaatsen. Wij kennen een aantal salons in Zoetermeer en omgeving die dit met veel plezier voor jou willen doen.

Hair Weave Rotterdam

Weave Extensions en verzorging

De extensions die Glamour YOur Hair verkoopt bestaan uit 100% Remy Hair, dit betekent dat alle haarschubben dezelfde richting op wijzen en het haar dus minder snel gaat klitten. Als jij het haar goed verzorgd met conditioner en maskers moet het zeker een jaar meegaan! Uiteraard speelt de kwaliteit van het haar een rol maar dit is de helft, als jij het niet goed verzorgd zal het ook minder lang mee gaan. Let hier dus op!

Het plaatsen van je Hair weaves in Zoetermeer

Glamour Your Hair kent een aantal salons in Zoetermeer die graag jou extensions willen plaatsen en stylen. Naast het plaatsen van de weaves kunnen zij jou haar namelijk ook verven en in vorm brengen. Denk hierbij aan het in model knippen van de extensions en je haar. Het zou namelijk erg zonde zijn als je echt ziet dat je extensions hebt. Twijfel jij nou over naar welke kapsalon je moet gaan? Stuur ons dan even een berichtje! Wij helpen jou namelijk graag verder!