Hairextensions in Alkmaar

Heb jij nou binnenkort een speciale event waar je er geweldig voor uit moet zien ? Dan zullen de extensions van glamour your hair je prachtig staan. Ook geschikt voor dagelijks gebruik natuurlijk. Keuze uit zoveel haar extensions in verschillende maten en kleuren voor de perfecte match. Ponytails, weaves, clip ins en nog veel meer keuze in verschillende haar extensions. De goedkoopste in Akmaar !

Bestel hier je hairextensions

Makkelijk in- en uit te brengen.

De extensions zijn gemakkelijk in en uit te brengen. Zo kan je elke dag beslissen of het lang en/of dik zal zijn voor de dag. De 100% human hair als de synthetisch hair is van zeer goede kwaliteit en met goede verzorging zal je er lange tijd plezier van beleven. Hier kun je precieze uitleg over vinden op de site. Bekijk ook de website voor beautyblogs en How To video’s voor tips en tricks.

Meekijken naar de juiste kleur.

Is het voor jou nou niet duidelijk wat voor kleur je het beste kan aanschaffen, schakel onze hulp dan in. Zo zou je ons een foto kunnen sturen van je natuurlijke haar in daglicht. Dit kan door een facebook berichtje of door een e-mail te versturen. Vervolgens kijken wij naar een goede kleur match. Zo zal het haar goed blenden en zal je er niks van merken.

Ben je toch van gedachte veranderd dan kan je het haar altijd retour sturen. En zodra wij het pakketje hebben ontvangen krijg je de volledige aankoopbedrag. Hoe handig is dat ?

Nu verhoud niks je ervan om vandaag nog een kijkje te nemen op de site. Tot straks !

Hairextensions Alkmaar | Extensions in Alkmaar