Hairextensions Bergen Op ZoomHairextensions Bergen Op Zoom

Ben jij nog opzoek naar extensions in de buurt van Bergen Op Zoom? Dan ben je bij Glamour your hair aan het juiste adres. Uit het grote assortiment zal je ontzettend veel keuze hebben in verschillende extensions. Zo zal je zonder twijfel de juiste match vinden. We mogen ons 1 van de beste haarleveranciers noemen in heel Nederland en Belgiƫ. Kwalitatief goed haar en een mooie prijs wie wilt dat nou niet? Bekijk vandaag nog naar onze site.

Bestel hier je hairextensions

Wat verkopen wij dan?

We verkopen simpelweg van alles. Zo zou je kunnen denken aan clip ins, wire hair en zelfs ponytails. Keuze zat! Mocht je haar willen voor dagelijks gebruik zou je kunnen gaan voor 100% human hair en zou het iets zijn wat je een paar keertjes in de week van plan bent te dragen is synthetisch haar een goede optie. Het synthetisch haar is bijna niet te onderscheiden van het 100% human hair. De beste kwaliteit is te vinden bij Glamour your hair.

Makkelijker kan het niet !

Makkelijk vanaf de bank te bestellen via je telefoon in Bergen Op Zoom! Heb je het haar voor 16.00 uur besteld dan heb je het de volgende dag al in huis. Mits het haar natuurlijk op voorraad is. Mocht het niet alleen lukken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Zo zou je een foto genomen in het daglicht onze kant op kunnen sturen. En zouden we je binnen 24 uur een kleurenadvies kunnen geven. Mocht je nou echt twijfelen bestel dan een van onze kleurenringen zo zal je het natuurlijk zeker weten. Vervolgens kan je het gemakkelijk retour kunnen sturen en staat het bedrag gewoon weer op je rekening.

Hairextensions Bergen Op Zoom | Extensions in Bergen Op Zoom