Hairextensions HoornHairextensions Hoorn

Heb jij binnenkort een verjaardag, bruiloft waar je er spetterend uit wilt zien of wil je het voor dagelijks gebruik. Wij bij glamour your hair hebben we een scala aan hairextensions die elke keer nog uitgebreider wordt. Voor de beste kwaliteit en prijs ben je bij glamour your hair aan het juiste adres. Wij zijn 1 van de grootse leveranciers in Hairextensions in heel Nederland en Belgiƫ. Dus twijfel niet en bestel vandaag nog !

Bestel hier je hairextensions

Ik kom er zelf niet uit

Lukt het je om wat voor reden niet bij het beslissen van je Hairextensions. Vraag ons naar een advies en zo kunnen we samen kijken naar jou beste match. Bel, mail of stuur een berichtje op facebook. Wij zullen zo snel mogelijk reageren en hopen natuurlijk dat je wat aan de informatie hebt. Het kan natuurlijk moeilijk zijn om in te schatten wat jou juiste haarkleur is. Stuur ons een foto die genomen is in het daglicht voor een kleuren advies.

Nog nooit zo makkelijk geweest

bestellen van hairextensions in Hoorn is nog nooit zo makkelijk geweest. Makkelijk vanaf de bank te doen via je mobiele telefoon. Bestel vandaag nog en geniet morgen al van je extensions in je woonplaats Hoorn.

Mocht het toch niet de juiste haarkleur zijn of ben je toch van gedachte veranderd. Stuur het haar dan simpelweg retour en zodra wij het haar ontvangen hebben krijg je het geld teruggestort of het juiste haar terug gestuurd.

Hairextensions Hoorn | Extensions in Hoorn