Hairextensions Leewarden

Al een tijdje opzoek naar de juiste haarextensions in de buurt van Leewarden? Dan kan je bij Glamour your hair een kijkje nemen. Wij hebben een groot aantal hairextensions zo zal het haar dicht bij je natuurlijke haar kleur passen en zal je er niks van merken. Zo hebben we verschillende soorten, maten synthetisch en human hair voor ieder wat wills. Kan je nou geen keuze maken stuur ons dan een berichtje op facebook of een mail. Zo zouden wij eventueel met je mee kunnen kijken naar de juiste keuze.

Bestel hier je hairextensions

Vandaag besteld, morgen in huis

Het haar is van goede kwaliteit en blijft lang mooi. Zorg ervoor dat je de juiste verzorging toepast zodat je er extra lang van zou kunnen genieten. Mooi, goed haar voor een zeer lage prijs. Keuze uit ontzettend veel zo kan iedereen beschikken over een prachtig stuk haar. Bestel vandaag nog makkelijk vanuit huis. Zo heb je ze morgen nog in huis mits ze natuurlijk op voorraad zijn.

Heb je vragen over de kleur ? stuur ons dan een duidelijke foto genomen in het daglicht zodat wij samen met jou een kijkje kunnen nemen. Zo sta je er niet helemaal alleen voor.

Stuur het gemakkelijk terug

Kleur niet goed ? Stuur het haar dan retour en krijg het volledige aankoopbedrag terug. Graag ontvangen wij het haar terug in de originele verpakking en aan het karton bevestigd.

Wave, ponytails, clip ins het kan allemaal bij Glamour your hair. Neem vandaag nog een kijkje op de site voor meer informatie. We zien je zo !

Hairextensions Leeuwarden | Extensions in Leeuwarden