Hairextensions in ZaanstadHairextensions Zaanstad

Woon jij in de buurt van Zaanstad en ben je opzoek naar prachtige hairextensions, dan is Glamour your hair zeker iets voor jou. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende hairextensions in verschillende kleuren en maten. Bij Glamour your hair garanderen wij jou van de beste kwaliteit en prijsverhouding. Zo kan iedereen terecht bij ons voor een prachtig stuk haarverlenging. Flip In, Clip In en zelfs ponytails.

Bestel hier je hairextensions

Glamour your hair de leverancier in extensions 

Het haar is makkelijk te bestellen vanuit huis en is de volgende dag al in huis! mits het natuurlijk op voorraad is. Loop je tegen een paar problemen aan, dan kan je ons altijd mailen of een berichtje sturen zo zouden we samen het probleem op kunnen lossen.

Is het haar toch niet de juiste lengte/kleur dan kan je het altijd retour sturen en zorgen wij ervoor dat de juiste kleur jouw kant opkomt. Zo zal het haar mooi blenden met je eigen haarkleur en zal je er niks van merken.

Een tip: Bestel een kleuren ring zodat je vanuit huis gemakkelijk kunt kijken, stuur deze dan weer retour en je hebt het aankoopbedrag meteen terug op je rekening.

Kom gezellig langs!

Mocht het na al deze stappen toch niet lukken. Kan je voor een doordeweekse dag altijd een afspraak maken en vanuit Zaanstad langskomen. Zo zouden we het in je eigen haar kunnen bevestigen om te zien of het de juiste match is.

Dus kom je uit Zaanstad en wil je graag extensions dan kan je vandaag nog kijken op de site voor alle informatie. Dan zien we je zo.

Hairextensions Zaanstad | Extensions in Zaanstad