Hairextensions ZoetermeerHairextensions Zoetermeer

Bij Glamour your hair verkopen we extensions van de beste kwaliteit. Woon jij in de buurt van Zoetermeer ? En ben je nog opzoek naar prachtige hairextensions dan ben je bij Glamour your hair zeker aan de juiste adres. We hebben een scala aan verschillende hairextensions. Zo verkopen we wire hair, clip ins, weave, ponytails en nog veel meer. Zo hebben we voor ieder wat wils en zal je de perfecte kleur zeker tegenkomen. Mocht je het niet voor dagelijks gebruik willen hebben bekijk dan de synthetische haren op de site met de laagste prijsverhouding.

Bestel hier je hairextensions

Help, ik weet het niet !

Ben je nou al een tijdje opzoek naar de perfecte kleur extensions? Vraag ons dan voor hulp. Zo zou je eventueel een foto kunnen sturen genomen in het daglicht van je natuurlijke haar. Vervolgens kunnen wij samen met jou een kijkje nemen naar de juiste kleur haar.

Tip: Wil je het nou echt 100% zeker weten? Bestel dan een kleurenring. Hiermee kan de kleur bepalen door het langs je eigen haar te houden. De kleurenring zou je retour kunnen sturen.

Retourneren

Mocht het nou niet de juiste kleur zijn, dan zou je het haar retour kunnen sturen en dan zorgen wij ervoor dat de juiste kleur kosteloos jou kant opkomt. Vind je het haar simpelweg niet bij jou passen. Dan zou je het haar retour kunnen opsturen en krijg je uiteraard de volledige aankoopbedrag terug. Niks houd je op dit moment nog tegen. Bestel vandaag nog zo heb je het haar morgen nog in huis.

Hairextensions Zoetermeer | Extensions in Zoetermeer