Lichtblonde Hairextensions, de allermooiste kleuren

Ben je op zoek naar lichtblonde hairextensions? Dan ben je bij Glamour Your Hair op het juiste adres! Glamour Your Hair heeft veel verschillende soorten kleuren licht blond in zowel synthetisch hair als in human hair.

Human hair

Van het human hair hebben we veel verschillende soorten blonde extensions. Clip in, wire hair, wire hair in laagjes, ponytails, weave hair en dip-dye. Daarbij heeft het human hair een nóg groter aanbod van de kleur licht blond. Meer dan 10! Ook hebben we gemêleerde kleuren. Dit betekent dat het niet één kleur is maar dat het een klein beetje gemengd is. Zo krijg je een mooie overloop met je eigen haar. Het human hair gaat ongeveer 8-12 maanden mee. Zolang het haar goed verzorgd wordt. Extensions moet je eigenlijk nog beter verzorgen dan je eigen haar. Wij verkopen verzorgingsproducten van het merk Keune. De Keune Care-productlijn bevat hoogwaardige haarverzorgingsproducten verrijkt met essentiële mineralen die de hoofdhuid en het haar voeden. Wat bereik je er uiteindelijk mee? Prachtig, stralend haar dat gezond is van binnenuit!

Pro Line

Ook hebben wij een zogeheten ‘Pro Line’ waar wij rond 10 verschillende licht blonde kleuren van hebben. De Pro Line houd in dat het haar van een nóg betere kwaliteit gemaakt is. Hierdoor is de levensduur van het haar ook langer, 12 tot 18 maanden! Als je dus van plan bent om het haar echt dagelijks te gaan dragen voor een lange tijd, dan raden wij zeker de Pro Line aan. Let er wel op dat je het haar met goede verzorgingsproducten behandeld. Zo heb je er het langste plezier van!

Synthetisch hair

De beste synthetische hair extensions kan je vinden bij Glamour Your Hair. Wij hebben de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Van het synthetische haar hebben wij ook veel verschillende soorten extensions. Clip in, wire hair, wire hair in laagjes, ponytails en buns. Een groot aanbod dus! Er zijn ongeveer drie verschillende licht blonde kleuren die wij verkopen. Vooral de kleur ‘Honey Blonde’ wordt erg veel verkocht. Het synthetische haar gaat ongeveer twee tot drie maanden mee. Wij adviseren dan ook om het human hair te kopen als je van plan bent om het haar vaker te gaan dragen.