Lichtbruine Hairextensions Bestellen!

Glamour your hair heeft verschillende soorten extensions in de kleur licht bruin. De 3 soorten zijn synthetisch haar , human hair en de pro line.

Wij verkopen van het synthetische haar de beste kwaliteit wat verkrijgbaar is , wij zijn ook de grootste leverancier in synthetisch haar!

Lichtbruin Synthetisch Haar

Als je de lichtbruine extensions afentoe wilt dragen dan adviseren wij het synthetische haar. Het licht bruine synthetische haar heeft een levensduur van 3 tot 4 maanden , het goed verzorgen van het synthetische haar is een must! Ook is het belangrijk dat je je extensions niet te vaak krult of stijlt. Hier vind je meer informatie over het verzorgen van het synthetische haar : https://glamouryourhair.nl/wassen-van-je-extensions/.

Lichtbruine Human Hairextensions

Wij raden 100% human hair aan als je het elke dag zou willen dragen. De  real hair extensions gaan gemiddeld 8 tot 12 maanden mee , er van uitgaande dat je de extensions dagelijks gaat dragen en niet te vaak krult of stijlt. . Hoe minder vaak je ze krult/stijlt, hoe langer ze mee gaan. Hier vind je meer informatie over het verzorgen van het human hair : https://glamouryourhair.nl/hairextensions-product-informatie/hoe-kan-je-human-hair-extensions-het-beste-verzorgen/.

Pro line

Ben je opzoek naar de allerbeste kwaliteit in human hair? Kies dan voor de pro line. De pro line heeft een langere levensduur , 12 tot 18 maanden. Hierbij geldt ook dat het haar goed verzorgd moet worden! De pro line word vaak gebruikt door kappers in hun salons omdat dit haar van top kwaliteit is. Je verzorgd de pro line hetzelfde als het human hair.

Soorten Hairextensions

We hebben verschillende synthetische extensions in de licht bruine kleuren zoals : Wire hair , clip in , ponytail en de flip on bun.
Het human hair heeft ook verschillende extensions in een licht bruine kleur : Wire hair , 7/8 banen clip in , ponytails , weave hair en dip dye extensions.
De pro line heeft de licht bruine extensions in : Weave hair , clip in extensions en wire hair.