Trouwdag Tips!

Trouwkriebels

Veel vrouwen hebben op jonge leeftijd hun trouwdag al helemaal voor ogen en het plannen lijkt dan als het eindelijk zo ver is een eitje. Jij ook? Hoe zou jij willen trouwen? Tropische locatie, aan het strand, in de kerk of een mooie zaal? Vier je het groots, of intiem met familie? Er zijn zoveel mogelijkheden. Er komt nogal wat bij kijken. Maar waar moet je nou eigenlijk allemaal aan denken.

Hierover vertel ik jullie meer.

tips-trouwen-2

Afgelopen jaar ben ik op een tropisch eiland ten huwelijk gevraagd. We wisten op dat moment nog niet wanneer we zouden gaan trouwen maar mijn gedachten stonden niet meer stil. Het was toen februari 2015 en we hebben uiteindelijk besloten om te trouwen in augustus 2016. Dus best nog een tijd te gaan, maar genoeg tijd om alles te regelen.

tips-trouwen-3

Checklist

Wat ik zelf heb gemerkt is dat het heel handig is om een lijst te maken met wat de zaken zijn die je moet regelen. De eerste zaken waar je aan denkt zijn natuurlijk je jurk, de locatie voor de ceremonie, de locatie voor het diner en feest en vaak ook de auto en de ringen.
Hieronder een mooi voorbeeld;

Download hier de trouwen checklist

(Bron: http://www.luciasandaal.com)

Dit zijn de leuke dingen om te regelen. Natuurlijk is trouwen leuk, maar het heeft ook een administratieve, serieuze kant. Hoe wil je trouwen? Op huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen. Is het handig om langs een notaris te gaan om nog wat zaken vast te leggen?

Ceremoniemeester(s)

Er kan veel op je afkomen tijdens het voorbereiden. Probeer jezelf rustig te houden en het overzicht te blijven zien. Mocht dit niet jouw sterkste kant zijn, is een ceremoniemeester ook erg handig. Zij/hij kan je helpen om aan dingen te denken die je zelf net even vergeten was. Want er is veel wat er voorbij komt. Ga samen op pad, laat zien wat je bedoelt, plaatjes, moodboards en duidelijke beelden zodat de ceremoniemeester goed weet wat je wil.

tips-voor-het-trouwen-checklist

Bron: Pinterest

Kijk voor de mooiste bruidskapsels klik dan hier

Wil je tips voor wedding thema’s klik dan hier

Wil je leuke tips om je bruiloft uniek te maken? Klik dan hier

Over de gastblogger

gastblogger-Tina

Hallo!

Mijn naam is Tina van Overveld en woon in Nieuw-Vossemeer, Brabant, in de buurt van Bergen op Zoom, wat de meeste beter kennen ;).

Naast mijn werk als mede-eigenaar en manus-van-alles bij een auto onderhoudsbedrijf in Bergen op Zoom, ben ik gek op fotografie, reizen, eten (sushi!), tuinieren (moestuin), mijn hondje en mijn vriend.
Mijn blog

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons