Review: MUA Luxe Highlight shimmer stick

MUA-Luxe-Highlight-shimmer-stick-5

Review: MUA Luxe Highlight shimmer stick

Highlighten en contouren is hotter dan ooit. Elk merk komt dan ook op de proppen met nieuwe highlighters! In alle vormen en maten, geuren en kleuren.
De meeste highlighters die ik tot nu toe geprobeerd heb waren in poedervorm.

Toen ik deze creamy stick van MUA Luxe zag staan in kruidvat was ik meteen nieuwsgierig en heb ik hem dan ook meteen gekocht. Toen ik een foto postte op mijn instagram van deze beauty, waren de meeste laaiend enthousiast om een review van dit artikel te lezen.

Vorige week had ik alles klaar gezet om dit productje te fotograferen. Helaas stelde ik vast dat mijn stick helemaal vastplakte in het bovenste gedeelte van de dop m.a.w. de hele stick was blijven steken in de dop! 🙁 Ik was zo teleurgesteld ! Vermoedelijk was dit te wijten aan het warme weer doch heeft hij niet rechtstreeks in de zon of op andere warme plekken gelegen.

MUA-Luxe-Highlight-shimmer-stick-6

Ik heb gelukkig het product netjes uit de dop kunnen halen en heb hem terug in de onderkant geduwd! Vervolgens heb ik hem enkele uurtjes in de koelkast gelegd zodat het product terug zou kunnen uitharden! Gemaakt! 🙂

De highlighter zelf heeft een koele ondertoon. Het is een vrij lichte champagne-achtige kleur. Niets origineels dus qua kleur.
Het product zelf is zo goed als geurloos. Bij het swatchen kon ik een heel lichte geur waarnemen die ik niet kan thuisbrengen, niets storend maar ook zeker geen meerwaarde. Als je de highlighter aanbrengt op je jukbeenderen ruik je de geur helemaal niet.

De textuur is creamy en smelt dus mooi samen met je foundation, even verder uitwerken met een penseel, beautyblender of vingers is wel een must.
Tenzij je graag een streep op je gezicht hebt natuurlijk ;). Door de textuur is het uitwerken natuurlijk wel een fluitje van een cent.

Deze creamy highlighter is ideaal voor mensen met een droge huid en net iets minder geschikt voor diegene onder ons met een vette huid. Het product is zeer temperatuurgevoelig en wordt sneller vloeibaar bij warmere temperaturen. Gezien je huid een temperatuur heeft van gemiddeld 36 graden smelt het product echt op je huid. Zoals ik al zei niet ideaal voor mensen met een vette huid, want dan kan de de glow gaan ‘schuiven’.

Wat ik doe ?

Ik gebruik de creamy highlighter en zet deze daarna aan met een poeder-highlighter! Dan heb je een extra aanwezige glow en zal de cream highlighter niet meer van zijn plaats “schuiven”

Als je de stick op zich gebruikt als highlighter krijg je eerder een subtiel effect. Tenzij je 5 lagen over elkaar gaat aanbrengen, maar dat is ook weer niet de bedoeling.

De verpakking is mooi. Een ronde buis die je kan uitdraaien om zo meer product tevoorschijn te halen. De kleuren gaan van zwart naar champagnekleur in ombré effect. De goudkleurige metallic letters op de huls geven het geheel wat klasse!

MUA-Luxe-Highlight-shimmer-stick-4

De kleur van de tube geeft ook meteen de kleur van de highlighter aan wat ik best wel mooi meegenomen vind! Ik raad aan om je product niet te ver uit te draaien, gezien die mij gewoon afbrak zonder reden!

MUA-Luxe-Highlight-shimmer-stick--2

MUA-Luxe-Highlight-shimmer-stick-3

Conclusie:

Ik ben jammer genoeg helemaal niet zo enthousiast over deze creamy stick highlighter van MUA uit de luxe lijn.
De stick op zich is te subtiel en te vloeibaar op mijn vrij vette huid (vastzetten met poeder is een must!).
Het product brak af nog vooraleer ik het product heb kunnen gebruiken. Ik zou deze stick niet meer opnieuw kopen.

De highlight shimmer stick van MUA luxe is te koop bij o.a. Kruidvat voor 4.99 euro.

Liefs

Sofie

xoxo

Over de gastblogger

gastblogger-sophieHoi allemaal,

Ik ben Sofie en ben nu bijna een jaar actief als beautyblogger. Ik ben al van kinds af gepassioneerd door makeup en alles wat met beauty en verzorging te maken heeft. Sinds april 2015 ben ik mijn blog én youtubekanaal gestart. Ik post filmpjes van unboxings, shoplogs enz. Ik schrijf reviews over producten die ik heb geprobeerd en laat hierin weten wat ik er van vond. Hopelijk heb ik jullie hier benieuwd mee gemaakt en nemen jullie een kijkje op mijn blog, youtube kanaal en andere sociale media.

Volg Sofie op INSTAGRAM-HAIREXTENSIONS & facebook-hairextensions
Bezoek haar eigen blog op: www.beautytestersofie.bl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons