Hourglass Ambient lighting powder in luminous light

hourglass-ambient-lighting-powder-in-luminous-light

Review: Hourglass Ambient lighting powder in luminous light

Hi Meiden!

Jullie hebben allemaal al wel eens gehoord van het merk Hourglass en hun alombekende ambient lighting powders.
Deze poeders, die dienen om je foundation af te poederen of te ‘setten’ zoals we ook als wel eens zeggen komen in 6 varianten.

  • ethereal light
  • diffused light
  • dim light
  • mood light
  • luminous light
  • radiant light

Ik bespreek vandaag eentje hiervan met jullie, namelijk luminous light. Als je YouTube opent en je begint beauty filmpjes te kijken dan kan je er niet om heen. De poeders van Hourglass zijn hip.

Nee niet zomaar een trend want dan was die al lang overgewaaid. De ambient lighting powders zijn zo populair dat ik ook niet meer kon weerstaan. Ik koos voor luminous light omdat de beschrijving van dit poeder het meest aanleunde bij wat mijn verwachtingen waren van een poeder.
Ik wilde een poeder dat mijn gelaat een mooie gloed zou geven die ‘van binnenuit’ lijkt te komen.

Luminous light wordt op de website van Hourglass als volgt beschreven:
Een champagne kleurige parelmoer poeder dat een mooie, lichte goed op je huid nalaat als bij kaarslicht.

hourglass-ambient-lighting-powder-in-luminous-light-5

De kleur van deze poeder is inderdaad wat champagne-achtige beige kleur met hintjes goud maar toch ook hier en daar een tintje roze.
Dat maakt dat dit poeder zowel voor mensen met een gele ondertoon als mensen met een roze ondertoon kan.

Ook is het zo dat dit poeder echt bij iedereen goed staat! Ik probeerde het ook bij m’n moeder en die is toch wel een stukje lichter als ik en ook bij haar stond deze poeder prachtig! Toch word het niet aangeraden voor meiden met een hele bleke huid.

De ambient lighting poeder is een pressed poeder en dus geen losse variant. De poeder is enorm zacht en voelt zo ook aan op de huid.
Ik heb nog nooit een poeder gebruikt die zo zacht en licht aanvoelt als deze. Ook geeft het totaal geen ‘afgepoederd’ effect op je huid.

hourglass-ambient-lighting-powder-in-luminous-light-3

Ik breng de poeder aan met mijn poeder kwast van Real Techniques, omdat dat in mijn ogen de beste poederkwast is die ik heb.
Je kan zo’n duur poedertje natuurlijk niet aanbrengen met een goedkope kwast. Je hebt echt niet veel nodig van het poeder om een mooi resultaat te krijgen, integendeel, als je te veel gebruikt, mist het zijn effect en gaat het lijken alsof je aan het glanzen bent. Hier moet je zeker voor oppassen!

In luminous light zit een vrij aanwezige glans wat maakt dat je het poeder niet te overvloedig op je gelaat moet aanbrengen en het dus ook nog eens zuinig is in gebruik. Langs de andere kant kun je, liefst met een kleinere highliterkwast, dit poeder perfect als highliter aanbrengen net boven je jukbeenderen.
Dit geeft een heel mooi en natuurlijk resultaat! In tegenstelling tot andere highliters die misschien voor jou over the top zijn geeft deze een hele mooie natural glow.

hourglass-ambient-lighting-powder-in-luminous-light-4

De verpakking

De verpakking van dit poeder is prachtig maar dat mag ook wel voor die prijs denk ik dan. Het bronskleurige spiegelend poederdoosje met ‘HOURGLASS‘ als opschrift, zit nog eens in een kartonnen verpakking.

Het nadeel aan zo’n spiegelende verpakking is natuurlijk wel dat je er alles op ziet, kleine krasjes, vinger afdrukken. Aan de andere kant, ziet het er wel erg luxueus en chic uit.
Als je het doosje opent zie je het prachtige poeder en in het dekseltje zit een spiegel verwerkt.
Het doosje sluit door middel van een kliksluiting en blijft goed dicht. Je kan wel zien dat deze verpakking van goede kwaliteit is.

Conclusie:

Ik ben heel tevreden over dit poeder en het lost mijn toch wel hoge verwachtingen volledig in. Je kan de poeder dus gebruiken voor over je hele gelaat maar je kan het ook gebruiken als highliter op bepaalde plaatsen op je gezicht. Ik ben zo verslaafd geworden aan dit poeder dat ik dim light ook al op mijn wishlist heb gezet.

Tja de YouTube filmpjes hadden mij natuurlijk gewaarschuwd want zodra je dit poeder hebt geprobeerd wil je ze allemaal!

Het enige nadeel van dit poeder is de prijs. Je betaald voor een ambient lighting powder toch al snel tussen de 55 en de 60 euro.

Liefs

Sofie

xoxo

hourglass-ambient-lighting-powder-in-luminous-light-2

hourglass-ambient-lighting-powder-in-luminous-light-1

Over de gastblogger

gastblogger-sophieHoi allemaal,

Ik ben Sofie en ben nu bijna een jaar actief als beautyblogger. Ik ben al van kinds af gepassioneerd door makeup en alles wat met beauty en verzorging te maken heeft. Sinds april 2015 ben ik mijn blog én youtubekanaal gestart. Ik post filmpjes van unboxings, shoplogs enz. Ik schrijf reviews over producten die ik heb geprobeerd en laat hierin weten wat ik er van vond. Hopelijk heb ik jullie hier benieuwd mee gemaakt en nemen jullie een kijkje op mijn blog, youtube kanaal en andere sociale media.

Volg Sofie op INSTAGRAM-HAIREXTENSIONS & facebook-hairextensions
Bezoek haar eigen blog op: www.beautytestersofie.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons