Coupe Kerst

Coupe Kerst

Het is bijna weer zo ver, de kerstdagen komen er aan!! DE tijd van het jaar dat we er allemaal op ons best uit willen zien.
Ons outfit is meestal enigszins hetzelfde…. Of iets met zwart Of iets met rood. Als je eenmaal je outfit klaar hebt liggen, komt de volgende vraag alweer…. WAT met mijn haar? Gewoon los (zoals elke andere dag), een staart (mijn haar is net niet lang genoeg voor een mooie staart), of gewoon een knot (#lekkermakkelijkensnel)!
Komt jou bovenstaande bekend voor? Blijf dan even hangen en lees volgende teksten aandachtig!

Flip in Ponytail Curly

Een staart kennen we inmiddels wel, maar een staart met super mooie krullen is uiteraard weer een ander verhaal. Een mooie volle bos en een goede lengte. Je bent niet alleen binnen 1 minuut klaar, maar je hoeft niet eens heel veel tijd te besteden aan je eigen haar! Zie hier onze clip in ponytail  Je kunt deze staart heel hoog plaatsen of juist heel laag (ja, tussen in kan natuurlijk ook). Niet alleen kosten onze ponytails maar €39,95 je kunt de staart ook nog is voor alle andere feestjes het komend jaar dragen.
De ponytail is overigens ook verkrijgbaar in straight!

Enkele baan Wavy

Mooie krullen in los haar is ook altijd mooi, maar ik ben zelf niet heel handig met een krultang. Veel makkelijker kunnen wij het daarom niet voor je maken, wij bieden namelijk aan (tromgeroffel)……. DE Clip in Enkele baan Wavy. Dit is 1 baan met 5 clips EN ….. met krullen. 1 baan is meer dan voldoende en wederom het goede nieuws, je hoeft weer niet veel aan je eigen haar te besteden. Maak iets boven het midden van je hoofd een goede scheiding, plaats hier tussen de baan. Hang het overige haar over de baan heen en maak vervolgens (inclusief een klein beetje haar van de extension) een halve staart. Je zou zelfs nog 2 plukjes van je eigen haar aan de voorkant kunnen krullen voor een extra feestelijk effect! Voila… Je bent binnen 2 minuten klaar om te gaan feesten (of eten).

H003-AAA

WhatsApp WhatsApp ons