DE Haar trends van 2016!

DE Haar trends van 2016!

We kennen natuurlijk allemaal de boblijn, maar als ik denk aan een boblijn, dan denk ik aan een steile, zwarte, strakke boblijn. In 2016 mag de boblijn wat speelser, lichter van kleur, golven in het haar en een mooie pony. Dus geen Cleopatra kapsel meer, maar een messy bobkapsel met ombre kleuren.

messy-hair-ombre

Dan de nieuwste trend, een wet hair sleek kapsel, nu zul je wel denken, wat is dat? Als je het opzoekt op Google, dan zul je wel denken, is dat geen mannen kapsel? Als vrouw zijnde, het haar strak naar achter met een beetje gel en haarlak. Wij maken het alleen wat vrouwelijker, dus geen hele pot gel in je haar smeren, alleen de bovenkant wat strakker en de onderkant alles lekker los laten hangen. Mooie make-up op, waardoor je je gezicht laat spreken.

wet-sleek-hair-look-great

Dan is er nog de lage paardenstaart, het warrige knotje op het hoofd, de hoge paardenstaart mag ook nog steeds, als het allemaal maar wat speelser is! Ik ben persoonlijk wel blij met deze haartrends voor 2016, want ik vind het soms heerlijk om met een knot op me hoofd te lopen en tijdens mijn werk heb ik een paardenstaart in, onze werkkleding is namelijk iets minder vrouwelijk. Misschien word het eens tijd om daar ook iets aan te doen..

lage-paardenstaart-haar

4Ik vind het sowieso belangrijk om er verzorgd uit te zien, ook op de werkvloer. Je bent toch het visitekaartje van het bedrijf. Ik heb ook niet altijd evenveel zin om make-up op te doen, dus dan breng ik wat foundation aan op me gezicht, beetje mascara en ik kleur me wenkbrauwen. Als ik niks op doe, dan heb ik ook geen uitstraling. Helaas! Daarom vind ik de zomer ook veel beter als de winter, want je heb tenminste een lekker kleurtje in je gezicht en je ziet er niet uit als een lid van de Adams Family! Maar goed, het word dus in ieder geval een gezellige, messy 2016!??

Over de gastbblogger

Mijn naam is Chantal, 28 jaar en ik werk als serveerster in een restaurant. Ik heb een grote passie voor beauty en alles daaromheen. Ik vind het leuk om te schrijven en mijn passies te delen met andere. Ik heb een visagie cursus gevolgd en zelf experimenteer ik ook vaak met haar en make-up. Voor nog meer leuke items en blogs kunnen jullie mij volgen op mijn eigen blogpagina via Facebook! xxx

Facebook van Chantal`s beauty Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons