dip-dye-hair-new

Dip Dye Hair Extensions, je kunt er bijna niet meer omheen…

Bij Glamour Your Hair heb je de mooiste Dip Dye Extensions in 50 cm en maar liefst 180 gram. Zo weet je zeker dat je een mooie volle dip dye verlenging krijgt!

  • maar liefst 50 cm en 180 gram
  • geschikt voor dun en vol haar
  • bepaal zelf waar voor jou de overloop het mooist valt door de clips iets hoger of lager te plaatsen
39.95

Dip Dye Hair Extensions van Glamour Your Hair zijn maar liefst 180 gram en geschikt voor alle haartypes.

Zie je ook vaak meiden lopen met al die gave kleuren in hun haar?
Kijk maar naar Beyoncé en vele andere sterren, ze hebben bovenin donker haar en het loopt vaak uit naar heel licht blond.

Het handige van onze Dip Dye Hair extensions is dat je je eigen haar helemaal niet hoeft te verven om de ombré look te creëren. Je kunt natuurlijke kleuren gebruiken of een keer een stapje verder gaan en kiezen voor een hele felle kleur.

Ombre / dip dye hair, een nieuw woord in de fashion wereld! Het was al een veelvoorkomende style op de catwalk en onder supersterren, maar tegenwoordig zie je ook steeds vaker op straat, in de supermarkt op of je werk deze 2 kleuren look! En nu kun jij ook deze Dip Dye Hair / ombre look realiseren! En het mooie is, je hoeft niet je eigen haar te verven 😉

Wat is Ombre / DipDye? Het is een methode waarbij de punten van je haar opgelicht worden en de aanzet van je haar donker blijft. Op deze manier creëer meer glans en volume. Het is niet alleen donkere uitgroei en de punten een beetje blonderen, het gaat er om dat je de perfecte balans vindt tussen de kleuren. En met een Dip Dye / Ombre lijkt het alsof je letterlijk je haar in de verf hebt gedipt. Maar dan wel in de juiste kleurbalans.

dip-dye

Als je niet de dure manier wil ondergaan – Waarbij je naar een professionele kapsalon moet- gevolgd door tijdrovend onderhoud om alles mooi te houden, dan zijn er meerdere manieren waarop je schitterende ombre / Dip Dye effecten in je haar kunt creëren met misschien een beetje valsspelen. Bijvoorbeeld, de Ombre / Dip Dye clip in extensions van Glamour your Hair.

Hiermee kun je heel gemakkelijk in je lokken een leuk kleur contrast aan je toevoegen. Simpelweg je haar krullen met de extensions in voor een mooi volumineus effect met schitterende ombre/dipdye kleuren!

Wanneer je wat korter haar hebt is een ombre / dip-dye lastig te creëren. Hiervoor hebben wij DE oplossing. Je schaft onze Ombre / Dip dye extensions aan met als bovenkleur je eigen kleur. Onderin kies je een kleur waarin je het wil laten overlopen. Clip het in je haar, krullen erin en je bent ready to go!

Nieuwe trends uitproberen is geweldig! En met de extensions van Glamour your hair hoef je je nergens aan vast te leggen! <3