Hair Weave Utrecht

Hairweaves zorgen niet alleen voor lengte maar ook voor volume! Van weinig haar ga je naar een volle bos en krijg je een WOW effect. Glamour Your Hair werkt alleen met de beste kwaliteit weave hair extensions. We hebben verschillende lengtes, diktes en kleuren weaves.

Gratis Hair weave advies

Hieronder enkele Before & After foto`s van onze geplaatste weave extensions. Bekijk hier meer Before & After foto`s.

hair-weave-utrecht

utrecht-hair-weave

 

weave-weft-extensions

Weave Extensions met het mooiste resultaat

De weave extensions gaan wel 1-2 jaar mee als het de goede verzorging krijgt! Dat is integendeel van vele andere aanbieders. Je kunt bij ons terecht voor professioneel advies over welke weaves jij het beste kunt

nemen. Wij kijken naar wat jij wilt op het gebied van lengte, volume en kleur. De weaves zijn niet voor iedereen geschikt dus daarom is het van belang om eerst contact met ons op te nemen!

Het plaatsen van je Hair weave in Utrecht

Wil je de weaves laten plaatsen bij een kapsalon in Utrecht maar weet je niet welke? Neem dan contact met ons op. Wij werken samen met professionele salons die de weaves kunnen plaatsen, knippen en kleuren. Als de extensions niet precies de goede kleur zijn dan kun je ze makkelijk laten verven door de kapsalon, of je eigen haar laten verven. Als de weaves extensions eenmaal geplaatst zijn valt het vaak net wat anders dan je eigen haar, je kunt het dan mooi samen laten knippen zodat het goed blend.

Beste kwaliteit weave hair

Al onze weaves zijn 100% Human Hair en Remy hair. Dit betekend dat het van 100% mensen haar is gemaakt en dat alle haarschubben dezelfde kant op staan, het zal hierdoor minder snel klitten en gaat dus veel langer mee. Ons haar gaat gemakkelijk een jaar mee als het de goede verzorging krijgt.

Gratis Hair weave advies

Hair weave Utrecht voor de mooiste hairextensions!