Hoelang moet mijn eigen haar zijn om Clip in Extensions te kunnen dragen?

Wij adviseren een minimale lengte van circa 13 cm. Alleen dan kan je eigen haar over de extensions heen vallen. Wanneer je haar korter is, zie je de Clips vaak zitten. Dit geldt ook voor de Flip Your Hair In. Wanneer je eigen haar te kort is, zie je de baan te overduidelijk zitten. Let wel op dat wanneer je kort haar hebt (+/- 13 cm) je qua hoeveelheid gram wel minimaal 160-200 gram nodig hebt. Je dient het haar dan namelijk wel te laten snijden in lagen om het verloop van je eigen haar naar de extensions te minimaliseren.

Welke lengte van hairextensions moet ik kiezen als ik het haar tot op mijn BH bandje wil hebben?

30 cm komt tot op je schouder, 40 cm tot op je BH bandje, 50 cm tot onder je BH bandje en 60 cm hangt op je riem. Houd er wel rekening mee dat er ook nog een model in geknipt moet worden om je eigen haar aan te laten sluiten op de lengtes. Hierdoor zul je wat lengte moeten inleveren. Hieronder hebben we de hairextensions lengte indicator weergegeven. Het geeft een globale indicatie van de lengte van hairextensions op je rug.

Ons Lengte Advies

Je wil natuurlijk dat andere mensen om de juiste reden omdraaien om je haar nogmaals te bewonderen. De lengte die je kiest is heel persoonlijk. Het ligt er ook aan hoe lang je eigen haar is. Wij raden over het algemeen de 22 inch (55 cm) aan. Dit is namelijk de meest natuurlijk lengte die er is. Wanneer je eigen haar in laagjes is gesneden, dient dit ook bij je extensions te gebeuren. Met de 22 inch komt dit het meest natuurlijk over. Mocht je vragen hebben of toch nog twijfelen, stuur ons dan een mailtje met een foto van je eigen haar, dan kijken wij met je mee! Glamour Your Hair, Start Today!

lengte overzicht

Heb je nog een andere vraag? vraag het ons

Een reactie op “Hoe lang moet mijn eigen haar zijn voor hairextensions?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.