Trouwkapsels & Glamour Your Hair?

Je trouwdag moet de mooiste dag van je leven worden! Je wilt er dan ook op je best uit zien. Misschien heb je nog niet nagedacht over je trouw-coupe. Wil jij je haar los of juist vast? Stijl of met een mooie krul erin? Glamour Your Hair kan jou hier een handje mee helpen! Hoewel we zelf geen trouwkapsels creëren, kun je wel bij ons terecht voor haarverlenging. Je wilt natuurlijk wel een mooie volle bos haar hebben wanneer je jouw JA woord geeft!

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van trouwkapsels. Deze zijn zelf heel makkelijk te creëren met onze hairextensions.

bruidskapsel-los-haarOver het algemeen wordt er gekozen om het haar los te dragen tijdens de grote dag! Deze “beach” look is heel makkelijk zelf te maken. Maak krullen met je krultang en laat deze afkoelen. Borstel ze daarna zachtjes door met een borstel. Wil je je eigen haren wat langer hebben? Kies dan voor de Extensions van GYH.

bruidskapsel-half-opgestokenEen van onze favorieten is om het haar half op te steken. Overdag valt je haar dan niet in je gezicht. in de avond kun je de speldjes eruit halen en lekker uit je dak gaan met je wilde coupe!
Om deze coupe te creëren dien je heel je haar te krullen. Vervolgens zet je per pluk de krullen vast met een schuifspeld.

bruidskapsel-knot

Misschien ben jij meer het klassieke type en wil je je haar liever helemaal vast hebben. Ook dan is het mooi om wel een wat vollere knot te Hebben. Deze look is dus ook weer heel makkelijk te realiseren met de extensions van GYH!

bruidskapsel-vlechten

Een mooie volle vlecht geeft je direct dat romantische gevoel wat bij je bruiloft hoort!. Je hebt veel verschillende manieren om te vlechten. Tegenwoordig word de “losse” vlecht veel gedragen tijdens bruiloften. Wat leuke steentjes of andere accessoires in je haar en je bent er helemaal klaar voor!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.