Hairextensions Winkel

Bezoek onze hairextensions winkel en krijg gratis kleuradvies! We krijgen heel vaak de vraag van klanten of ze bij ons langs kunnen komen en natuurlijk kan dit. Iedereen is van harte welkom in onze hairextensions winkel waar je duizenden hairextensions kan zien, voelen en passen.

Ja kan een afspraak maken door een email te sturen naar info@glamouryourhair.nl of te bellen naar: 010 223 4792
Op de volgende pagina kan je ook een bericht sturen via het contact formulier: Contact Pagina

hairextensions winkel

Sample Sale Synthetisch

Sample Sale 100% Human Hair

Soms is het erg lastig om de kleur via een paatje te bestellen

We krijgen vaak veel vragen over welke kleur extensions ze moeten bestellen of welke lengte het beste bij hun haar past. Als je de kleur en lengte weet, dan is nog de vraag of je clip in extensions of flip in extensions wilt hebben en daarin hebben we nog meer modellen:) erg lastig dus als je niet precies weet wat je wilt of wat bij je past. Wij raden dan ook altijd aan om bij ons langs te komen in de winkel om de perfecte hairextensions uit te zoeken!

Kan ik het haar ook passen in de winkel?

Ja hoor, onze winkel hangt vol met hairextensions. Of je nu een clip in of flip in wilt proberen, het kan gewoon.

Is het advies gratis in de winkel?

Ja! Het is 100% gratis en vrijblijvend. Samen kijken we of we de juiste extensions kunnen vinden voor je. Zit er niets voor je tussen of wil je liever nog even nadenken dan is dat uiteraard geen probleem.

Kan ik de extensions ook proberen in de winkel?

Ja, dit kan ook. Hieraan zitten wederom geen kosten:). In de showroom kan je alle extensions proberen welke we hebben hangen. Wij zullen de extensions bij je plaatsen zodat je kan zien hoe het haar voelt en valt tussen je eigen haar. Wil je de extensions meenemen dan krijg je een nieuwe set mee. We merken dat er veel vrouwen zijn die nog nooit extensions hebben gedragen en niet goed weten welke extensions ze het beste kunnen gebruiken. Door de extensions te passen weet je precies wat je fijn vindt en wat het beste bij je past.

Welke extensions hebben jullie allemaal?

Je kan bij ons terecht voor onder andere de volgende extensions:

Hebben jullie ook meer hairextensions winkels?

Op dit moment hebben we maar 1 winkel van Glamour Your Hair zelf. Onze extensions kan je wel veel vinden bij ander kapsalons en beauty salons waarmee we samenwerken. In deze salons kan je de extensions ook bekijken, voelen en passen. Van oorsprong is Glamour Your Hair een webshop / groothandel en dit zal het ook blijven in de toekomst. Wel ga je ons steeds meer zien in andere kapperszaken en salon doordat we hard aan het groeien zijn.

Showroom Hairextensions | Hairextensions Winkel