Clip in extensions bevestigen

Heb jij ook altijd al mooi, vol en lang haar willen hebben? Dan zijn Clip in extensions dé oplossing! Je hebt geen last meer van continue getrek aan je eigen haar van Weave of vaste Extensions. Je kunt op ieder moment van de dag besluiten om je haar zelf mooi en lang te maken.

Clip in extensions  zijn handig om snel mooi én lang haar te creëren. Het is absoluut niet schadelijk voor je eigen haar! Het synthetic hair of 100% Real Human Hair wordt met kleine stroken vast genaaid aan de clips. Het is makkelijk en snel te bevestigen.

Hoe bevestig je Clip In Extensions?

Je begint voor verlenging onderaan in de nek. Maak een horizontale scheiding en hou een klein beetje van je eigen haar over om de extensions te overlappen. Het is handig om voor extra stevigheid je eigen haar licht te touperen. Dit doe je door met een (punt)kam of borstel het haar vanaf ongeveer 3cm vanaf de hoofdhuid  naar de haarwortels toe te kammen. Je klikt daarna het klemmetje open en schuift deze tussen het haar bij de scheiding en druk hem zachtjes dicht. Daarna kun je de overige klemmetjes plaatsen en dicht drukken. Verspreid de Clip in extensions over je hele hoofd voor een mooi vol effect. Voor verlenging aan de voorkant gebruikt je de 2 smallere Clip in extensions. Deze plaats je net naast je slaap. Plaats de Clip in extensions niet te hoog op je hoofd, anders kan het zo zijn dat je de baan ziet zitten.

Het verschilt per persoon waar de clip in extensions geplaatst worden. Wil je wat meer volume aan de achterkant, dan plaats je de clips wat meer aan de achterkant van je hoofd. Wil je juist wat meer lengte aan de voorkant, dan plaats je de clips meer aan de voorkant.

8 HUMAN HAIR

Glamour Your Hair, Start Today!