Clip in extensions bevestigen

Heb jij ook altijd al mooi, vol en lang haar willen hebben? Dan zijn Clip in extensions dé oplossing! Je hebt geen last meer van continue getrek aan je eigen haar van Weave of vaste Extensions. Je kunt op ieder moment van de dag besluiten om je haar zelf mooi en lang te maken.

Clip in extensions  zijn handig om snel mooi én lang haar te creëren. Het is absoluut niet schadelijk voor je eigen haar! Denk is aan al die lijmresten in je eigen haar of afgebroken haren door Weave of Wax Extensions. Hier heb je met onze Clip in Hair Extensions geen last meer van!

Het of synthetic hair of 100% Real Human Hair wordt met kleine stroken vast genaaid aan de clips. De Clip in hair Extensions zijn zeer gemakkelijk zelf in te zetten.

Hoe bevestig je Clip In Extensions?

Je begint voor verlenging onderaan in de nek bij je hals. Maak een horizontale scheiding en hou een klein beetje van je eigen haar over om de extensions te overlappen. Het is handig om voor extra stevigheid je eigen haar heel licht te touperen. Je klikt daarna het klemmetje open en schuift deze tussen het haar bij de scheiding en druk hem zachtjes dicht. Daarna kun je de overige klemmetjes plaatsen en dicht drukken. Verspreid de Clip in extensions over je hele hoofd voor een mooi vol effect. Voor verlenging aan de voorkant gebruikt je de 2 smallere Clip in extensions. Deze plaats je net naast je slaap. Plaats de Clip in extensions niet te hoog op je hoofd, anders kan het zo zijn dat je de baan ziet zitten.

Het verschilt per persoon waar de clip in extensions geplaatst worden. Wil je wat meer volume aan de achterkant, dan plaats je de clips wat meer aan de achterkant van je hoofd! Wil je juist wat meer lengte aan de voorkant, dan plaats je de clips meer aan de voorkant.

Glamour Your Hair, Start Today!