De lekkerste handcreme voor de winter

Hai Beauty’s

Nu de winter toch iets feller is komen opsteken heb ik de laatste tijd vooral last van droge huid en handen. Sinds ik gestopt ben met het nemen van de Alline vitamines merk ik dat het hardst aan mijn huid.

Winterhuid

Een schrale en droge huid zijn niet prettig en kunnen bovendien gaan irriteren. Zo kun je bijvoorbeeld op je handen kleine wondjes en scheurtjes in je huid krijgen wat ook weer voor het nodige ongemak en pijn zorgt!

handcreme 1

Om dat te voorkomen gebruik ik sinds kort de Cold Cream handcrème van Avène. Ik koos voor deze variant omdat ik hier al zoveel lovende commentaren over gehoord had en ik gewoon ook iets wilde hebben dat snel en effectief zijn werk zou doen.

Avène handcrème

Avène handcrème is te koop bij de apotheker wat mij meteen al een ‘veiliger’ gevoel geeft wat betreft ingrediënten. Ongeacht dat deze handcrème wel “niet comedogeen” (het verstopt de poriën niet)  is zit er wel een (kleine) hoeveelheid parfum in verwerkt. Het moet worden gezegd, ik ben snel allergisch voor producten die ik gebruik op mijn huid. Toch zei de dame in de apotheek mij dat ze wel meerdere patiënten over de vloer krijgt die snel last hebben van allergische reacties en niet reageren op deze variant. Ik nam dus de proef op de som!

Ik was er op zich vrij gerust in omdat ik zelf al goede ervaringen heb met producten van Avène.
Ook bij deze handcrème werden mijn verwachtingen ingelost.

Geen allergische reacties dus!

handcreme 2

Structuur

De witte crème is vrij dik van textuur maar verdeeld goed op de huid. Het is geen plakkerige massa en trekt vrij snel in, wat ik een echt pluspunt vind!
Het is een echte weldaad voor je handen, je voelt meteen het weldadige effect van de hydraterende bestanddelen in deze crème op je handen.

handcreme 3

Geur

De geur kan ik best omschrijven als een ‘babypoeder’ geur. Langs de andere kant ruikt hij soms wat ‘plastiekerig’. Niet echt aanwezig, eerder subtiel dus ook helemaal niet storend in mijn geval
Je handen voelen zacht, verzorgd en gehydrateerd aan. Bovendien zitten in de ingrediënten beschermde bestanddelen die uitdrogen tegengaat.

De verpakking is sowieso een pluspunt. Een tube met een knijp/verdeeldop die goed werkt. Geen gedoe en gemors en verspillen van product bovendien blijft de dop proper en hygiënisch. Ideaal als meerder mensen deze handcrème willen gebruiken.

handcreme 4

Als je dus net als mij last hebt van droge en schrale handen kan ik deze handcrème echt aanbevelen!

Liefs en tot snel!

Beautytestersofie

Xoxo

Over de gastblogger

gastblogger-sophieHoi allemaal,

Ik ben Sofie en ben nu bijna een jaar actief als beautyblogger. Ik ben al van kinds af gepassioneerd door makeup en alles wat met beauty en verzorging te maken heeft. Sinds april 2015 ben ik mijn blog én youtubekanaal gestart. Ik post filmpjes van unboxings, shoplogs enz. Ik schrijf reviews over producten die ik heb geprobeerd en laat hierin weten wat ik er van vond. Hopelijk heb ik jullie hier benieuwd mee gemaakt en nemen jullie een kijkje op mijn blog, youtube kanaal en andere sociale media.

Volg Sofie op INSTAGRAM-HAIREXTENSIONS & facebook-hairextensions
Bezoek haar eigen blog op: www.beautytestersofie.blogspot.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons