Make-up do’s & dont’s!

Make-up do’s & dont’s!

FOUNDATION

Goed licht is belangrijk als het gaat om het aanbrengen van je make-up. Ga niet in kunstlicht staan, want je kunt niet goed zien of je je foundation goed hebt aangebracht en je ziet ook niet of het wel de juiste kleur is. Ga het liefst even naar buiten in het daglicht staan of binnen dichtbij een raam. Het ziet er heel snel nep uit als je een te donkere foundation op doet. Dus zorg ervoor dat je een kleur kiest die bij de kleur van jouw huid past. Dit kun je testen door een klein beetje foundation in je hals of op je kaaklijn te smeren. Deze komen het meest overeen met de kleur van je gezicht. Niet op je hand smeren want daar is de kleur net even anders.

make-up-aanbrengen

MASCARA

Een mascara heeft eigenlijk een soort van gebruiksaanwijzing. De manier van openen is vooral erg belangrijk. Als je je mascara opendraait dan moet je blijven draaien tot het borsteltje er helemaal uit is. De reden hiervan is omdat er anders lucht bij de mascara komt en dan kan hij sneller uitdrogen. Het opbrengen van je mascara gaat vaak genoeg ook fout. Wil je bijvoorbeeld vollere wimpers? Ga dan niet vier lagen mascara op je wimpers smeren want het gaat er alleen maar lelijker uitzien en je hebt kans dat je wimpers gewoon afbreken. Wat je wel kunt doen is een dubbele laag mascara opbrengen. Je moet wel eerst even wachten tot de eerste laag droog is voordat je de tweede laag op doet. Breng voor een open oogopslag zowel de mascara op de onderkant als op de bovenkant van je wimpers aan.

mascara-aanbrengen-ogen

LIPPENSTIFT

De trend van 2016 op het gebied van lippenstift is hoe donkerder, hoe beter. Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten als je met een donkere lippenstift aan de gang gaat. Gebruik de juiste kleur. Niet alle donkere kleuren passen goed bij de kleur van je huid. Als zilveren sieraden jou beter staan, dan heb je een koele ondertoon en als gouden sieraden jou beter staan, dan heb je een warme ondertoon. Bij een koele ondertoon, gebruik een kersenrode of een donkerrode lippenstift. Bij een warme ondertoon, gebruik een oranjerode of een bruine lippenstift. Wat je niet moet doen is te zware make-up aanbrengen op de rest van je gezicht als je een donkere lippenstift draagt dan lijkt het al snel carnaval!

Op mijn website vind je nog meer leuke make-up trends en handige tips! Veel leesplezier♡

Over de gastblogger

blogger-chantalMijn naam is Chantal, 28 jaar en ik ben gek op haar :)) Wat zal ik eens over mezelf vertellen. Ik ben spontaan, praat graag over mijn passies, altijd opzoek naar uitdagingen, vooral op het gebied van styling en koken, soms sarcastische humor, gek op eten, ik lach eigenlijk altijd, ik hou van een feestje en ik word blij van chocola en mijn vriend!

Het geeft mij een tevreden gevoel om mijn passies met andere te delen! 🙂

Volg Chantal op facebook-hairextensions

Bezoek haar eigen blog op: Blog van Chantal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons