Tips voor vollere lippen

Tips voor vollere lippen

Hoi girls! Vrouwen zijn helaas niet allemaal gezegend met de lippen van Angelina Jolie of Kylie Jenner. Gelukkig zijn er een hoop tips and tricks om je lippen voller te laten lijken. Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

1. Scrub je lippen

En dit hoeft echt niet met een speciale lipscrub! Je kunt gemakkelijk je lippen scrubben met een natte tandenborstel of met een vochtig washandje. Door je lippen te scrubben worden dode huidcellen verwijderd en worden je lippen voller en ook zachter, scrubben stimuleert ook gelijk de bloedcirculatie in de lippen. Zeg je velletjes op je lippen maar gedag!

2. Een lippenbalsem met mint?!

Er zijn een aantal lippenbalsems waar pepermunt of mint in zit. Mint zorgt ook voor de bloedcirculatie in je lippen waardoor deze voller worden.

3. Lipliner

Lipliner is een goede oplossig om te lippen voller te laten lijken. De tip is om de omleiding van je eigen lippen net wat meer te verbreden met de lipliner. Dit vergt vaak een hoop oefening en het is natuurlijk de bedoeling dat je niet kan zien dat je zelf de lippen breder hebt gemaakt. Oefening baart kunst!

lip-liner-vollere-lippen-tips

4. Een donkere of een lichte kleur lippen?

Het is bewezen dat een lichte lipkleur de lippen voller maakt. Een donkere, matte lipkleur zorgt juist weer dat de lippen minder vol lijken. Als je kiest voor de volle lippen en dus voor een lichte lipkleur gaat, is de tip om een glanzende lipgloss op het midden van de lippen aan te brengen.

5. Concealer

Nog een truc is om je lippen na afloop met concealer te omlijnen. Breng een concealer aan rondom je lippen en blend deze goed uit voor een natuurlijk effect. Door de omlijning met concealer worden je lippen extra geaccentueerd en lijken ze voller.

Ben jij gezegend met volle lippen?

Liefs, Iris

Over de gastblogger

iris-graafHi girls!

Mijn naam is Iris van de Graaf, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Zierikzee.
Naast mijn twee banen bij de huisartsenpraktijk én de huisartsenpost vind ik het onwijs leuk om te bloggen over beauty, fashion en lifestyle.
Mijn passie is het inspireren van andere mensen en de dingen die ik leuk vind te delen met anderen.

Volg Iris op  INSTAGRAM-HAIREXTENSIONSfacebook-hairextensions ook kun je haar mailen op : irisgraaf@hotmail.com

Bezoek haar eigen blog op: www.irisgraaf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons