De meest gestelde vragen over je Hairextensions vindt je hier.
Mocht je een andere vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Clip in extensions is een snelle manier om je haar binnen een aantal minuten mooi, lang, vol en dik te krijgen. Door de verschillende breedtes van de 8 banen is het haar op alle plaatsen mooi lang en vol. Dankzij de handige clips is het zeer gemakkelijk om zelf de clips een goede plaats te geven. Clip in extensions zijn in tegenstelling tot lijm of wax extensions niet schadelijk voor het eigen haar.
Double Drawn hair houd in dat het haar qua dikte net zo vol is aan de bovenkant als aan de onderkant. Vaak koop je Hairextensions waarbij het haar boven heel mooi vol is, maar de onderkant in een smalle punt eindigt. Double Drawn hair is dus een stuk voller en mooier om te zien.
Een Flip in Extension is net als de Clip in extensions een snelle manier om je haar binnen een aantal minuten mooi, lang, vol en dik te krijgen. Het grote verschil tussen een Clip in en de Flip in, is dat de Flip in 1 brede strook van haar is met aan de zijkanten een dun visdraad. Net als de Clip in, is de Flip in ook 120 gram en Double drawn. Sommige vinden de Flip in makkelijker om zelf te bevestigen en een ander vind de Clip in weer handiger, het is maar net wat je zelf fijner vind.
100% Remy Human hair is net als alle ander Human haren, gemaakt van echt mensen haar. Echter is Remy hair de beste kwaliteit in graden van echt mensen haar. Remy hair is dan ook het beste haar wat er gekocht kan worden. Ook in Remy haar zijn verschillen graden verkrijgbaar. Zo is een A1 het laagste en een A5 het hoogste wat er is. Ons haar is aan grade A9, dit is dusĀ  de beste kwaliteit dat er is. Een Grade A9 gaat het langst mee, namelijk met af en toe gebruik 2 tot 3 jaar. Ook is A9 Virgin hair. Dit houd in dat het haar nog nooit geverfd of gepermanent is. Het haar is dus echt nog “maagd”. Remy hair is een term die verwijst naar menselijk haar, dat op een bepaalde manier geknipt word. Alle schubben staan in dezelfde richting als de haren ernaast. Dit haar is duidelijk voelbaar zachter en het haar klit haast niet. Omdat Remy haar het beste is wat er verkrijgbaar is op het gebied van haar, is de prijs dan ook een stuk duurder. Het haar gaat een stuk langer mee. De gemiddelde prijs van 120 gram, Double drawn en 60 cm ligt bij de concurrent rond de 200 euro per pak.
Het grote verschil tussen Human hair en Synthetisch haar spreekt redelijk voor zich. Human hair gaat een stuk langer mee als Synthetisch haar. Ook kan je Human hair gewoon verven. We raden wel altijd aan om eerst een klein plukje van het haar te verven om te kijken hoe de kleur uitpakt. Human Hair Extensions kan je krullen en stijlen, de synthetische extensions echter niet, deze kan je alleen stijlen. Op onze pagina product info staat hoe je dit het beste kan doen.
Net als de Flip in extensions zijn Clip in extensions ook niet schadelijk voor je eigen haar. De clipjes bevestig je zelf aan je eigen haar. Je voelt zelf of je de clips goed heb bevestigd.
Het mooiste is als je eigen haar minimaal 10 cm lang is. Bij korter haar word de overloop van je eigen haar naar de extensions te veel zichtbaar.
Slapen en zwemmen met de Clip in en de Flip in extensions raden wij af. Het haar word er pluizig van en kan hierdoor gaan klitten.
Als je je extensions dagelijks draagt, probeer het haar dan ongeveer 1 keer in de week te wassen. Dit kan je het beste doen met een goed merk shampoo. Na het wassen raden wij aan om een goed merk haarmasker of conditioner te gebruiken. Een haar olie of serum mag dagelijks gebruikt worden.

Het is erg belangrijk om je Hairextensions goed te verzorgen. Hierdoor gaan je extensions een stuk langer mee gaan.

 1. Kam de extensions altijd eerst goed door van beneden naar boven
 2. Laat lauw water over het haar heen glijden
 3. Gebruik een goed merk shampoo en kam de shampoo voorzichtig met je vingers door het haar heen (van beneden naar boven, niet wrijven)
 4. Was de shampoo uit door het lauwe water over het haar heen te laten glijden
 5. Knijp het overtollige water uit het haar
 6. Voeg een goed merk conditioner toe op het haar en kam deze voorzichtig met je vingers door het haar heen (laat de conditioner even intrekken)
 7. Was de conditioner uit door het water over het haar heen te laten glijden
 8. Knijp het overtollige water uit het haar
 9. Dep het haar met een handdoek droog en kam het voorzichtig uit van beneden naar boven
 10. Voeg een beetje haarolie of serum toe op het haar
 11. Laat het haar liggend op natuurlijke wijze drogen

Gebruik regelmatig een haarmasker en laat deze een nacht goed intrekken!