Shampoo-voor-je-extensions

Welke shampoo moet ik gebruiken voor mijn extensions?

We krijgen regelmatig vragen over welke shampoo het meest geschikt is voor de 100% real hair extensions. Helaas hebben wij op dit moment nog geen eigen lijn. Wel zijn wij druk bezig om samen met een bekend merk een lijn op te zetten. Tot het zo ver is, hebben wij hier een aantal tips over shampoos die het meest geschikt zijn voor je extensions.

Shampoo met siliconen of silicone vrij?

We hebben het nu puur en alleen over de extensions, dus niet over het eigen haar. Voor de hairextensions is het beter om een shampoo te gebruiken waar geen siliconen inzitten. Dit haar heeft alle verzorging nodig die het kan krijgen. Een shampoo die siliconen bevat zorgt voor een laagje rondom het haar, hierdoor dringt het dus niet goed tot het haar door. Dit is wel wat het haar nodig heeft, dus daarom adviseren wij om een siliconen vrije shampoo te gebruiken.

Verschillende prijzen in shampoo`s voor extensions

Een siliconen vrije shampoo kost over het algemeen iets meer dan een “gewone” shampoo. Het ligt er natuurlijk wel aan welk merk je koopt.

De meeste goedkopere shampoos zijn in werking niet zo krachtig en doen in feite weinig goeds voor het haar. Je kan het beste aan je kapper vragen met welke producten zij werken en of hij of zij jou een product kan adviseren. Een kappers product dringt dieper door dan een shampoo van de drogist en is dan ook beter voor je extensions.

Vergeet niet dat een goede verzorging de levensduur van je haar extensions beïnvloed. Je kunt dus beter iets meer geld uitgeven aan goede producten, dan om de paar maanden nieuwe extensions aan te moeten schaffen. Goedkoop is duurkoop

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.