Hair Weave Amsterdam

Altijd al mooi en lang haar willen hebben? Dan zijn de hair weaves de perfecte oplossing! Je creëert niet alleen lengte, maar ook volume. Weaves zijn vaste extensions en hoef je niet uit te doen voor het slapen gaan of tijdens het douchen. Er zijn verschillende manieren hoe de weaves worden geplaatst, dit ligt aan de kapsalon waar jij ze laat plaatsen. Creëer een super mooi effect met de weave hair extensions van Glamour Your Hair!

Gratis Hair weave advies

Hieronder enkele Before & After foto`s van onze geplaatste weave extensions. Bekijk hier meer Before & After foto`s.

hair-weave-amsterdam

weave-extensions-amsterdam

weave-weft-extensions

Weave Extensions met het mooiste resultaat

Heb je geen idee hoeveel weaves je nodig hebt of welke lengte je wilt? Vraag ons gratis om professioneel advies! De Hairweaves zijn niet voor iedereen geschikt, daarom is het van belang om ons om advies te vragen. Je kunt contact met ons opnemen via de e-mail of Facebook. Integendeel van veel andere extensions, gaan onze weaves tot wel een jaar mee! Mits de goede verzorging natuurlijk.

Het plaatsen van je Hair weave in Amsterdam

Wij werken samen met professionele kapsalons in Amsterdam die de weaves kunnen plaatsen, verven en knippen. Je bent verzekerd van een mooie verlening! Vaak zijn de kleur van de weaves iets anders dan je eigen haarkleur, de extensions kunnen gemakkelijk geverfd worden. Na het verven en plaatsen van de weaves is er vaak te zien dat er sprake is van een haarverlenging, je kunt de extensions en je eigen haar laten knippen om het mooi te laten blenden, of als je laagjes zou willen. Om te weten met welke kapsalons wij samenwerken in Amsterdam die de weaves plaatsen, verven en knippen kun je contact met ons opnemen.

Beste kwaliteit weave hair

Al onze weaves zijn van 100% Remy Human Hair. Human Hair is dat de extensions 100% van mensenhaar is gemaakt en niet van Synthetisch haar. Remy Hair betekend dat alle haarschubben dezelfde kant op staan en de weaves minder snel zullen klitten. Kortom, het gaat dus langer mee! De extensions gaan 12 maanden mee, mits de goede verzorging voor het haar. Al ons haar komt uit de het tempelcomplex Tirumala Tirupatil In India. Woon je in Amsterdam en wil je weave hair extensions laten plaatsen? Neem dan even contact met ons op via de e-mail of Facebook.

Gratis Hair weave advies

Hair weave Amsterdam voor de mooiste hairextensions!