Hair Weave Den Haag

Hair Weaves kunnen op verschillende manieren worden gezet. Het geeft vaak een schitterend resultaat waar ieder meisje wel van droomt. Weaves geven niet alleen meer volume, maar het geeft ook nog eens de lengte die je misschien altijd al wel gewild hebt. Als jij voor een glamorous effect wilt gaan, dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Glamour Your Hair werkt alleen met de beste kwaliteit hair weaves.

Gratis Hair weave advies 

hair-weave-den-haag 1

weave-extensions-den-haag 2

Zijn hair weaves voor iedereen geschikt?

Bij Glamour Your hair kun je zowel terecht voor persoonlijk en professioneel advies, over wat voor haarverlenging nou eigenlijk het beste bij jou past. Hairweave is helaas niet voor alle haartypes weggelegd juist daarom raden wij aan om eerst even te bespreken welke verlenging het best past bij jouw haar. Als je jouw weave gewoon goed verzorgt, kan het wel ruim een jaar meegaan. Bij vele andere aanbieders is dit vaak maar 2 tot 3 maanden. Wij zullen jou uiteraard ook adviseren hoe je het haar het best kunt verzorgen. Samen komen we dan tot het aller mooiste resultaat!

Waar kun jij jouw Hair weave laten plaatsen?

Wij hebben een aantal samenwerkingen met professionele salons die de weaves voor je kunnen plaatsen en snijden. Zo ben je verzekerd van een top resultaat. Deze salons zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van de weave hair extensions, maar je kunt er ook terecht voor andere behandelingen zoals het kleuren en snijden van je haarextensions.

Wij werken uitsluitend met 100% Human Hair van Remy kwaliteit, de haarschubben staan dezelfde kant op en raken daardoor minder snel in de klit en gaan dus een stuk langer mee. Als je de hairextensions goed verzorgd kunnen zij gemakkelijk 12 maanden meegaan. Al ons haar komt uit de hett tempelcomplex Tirumala Tirupatil In India.

Hair weave Den Haag voor de mooiste hairextensions!