3x feestkapsels voor de feestdagen

December, de grootste feestmaand komt er weer aan en dat betekent natuurlijk.. Feestkapsels! Ik heb hier 3 simpele maar zeker feestelijke kapsels voor jou uitgezocht!

1. Big curly waves

Dit kapsel is makkelijk en snel te creëren en je hebt er een grove krultang een elastiekje en klemmetjes voor nodig. Je doet eerst al het haar in een staart, ondertussen kan je de krultang alvast warm laten worden. Zodra de krultang is opgewarmd verdeel je de staart in 6 plukken, vervolgens begin je met het krullen van de plukken. Zodra je een pluk hebt gekruld zet je dit vast met een klem, als je alle plukken hebt gedaan kun je het een minuutje laten afkoelen. Zodra alles is afgekoeld kun je de klemmetjes eruit halen en het haar los maken, eventueel wat haarlak en een serum voor de glans en je bent ready to go!

Big-curly-waves

2. Half opgestoken kapsel

Voor dit kapsel heb je een puntkam, krultang en 6 schuifspeldjes nodig. Om te beginnen maak je grove krullen in het haar met de krultang. Als jij van je zelf al een slag of krullen in jouw haar hebt kun je dat gedeelte overslaan, vervolgens maak je een scheiding waar jij die prettig vindt (zij scheiding en midden scheiding kan allebei). Je begint dan met het touperen van het haar vanaf de scheiding, zodra je dit hebt gedaan kam je het bovenste laagje haar weer glad. Vervolgens pak je steeds van allebeide kanten kleine plukjes haar en die breng je naar het midden, draai ze om elkaar heen en maak er een soort knoop in (niet de strak) uiteindelijk doe je er een schuifspeldje in om het stevig te laten zitten. Dit dus je ongeveer 3 keer en het kapsel is klaar! Voor een wat speelser effect kun je eventueel wat losse plukjes uit het haar halen en het nog een keer met de krultang krullen.

half-opgestoken-kapsel

3. strakke staart met vlechtwerk

Voor dit kapsel heb je 2 elastiekjes, een kam, een schuifspeldje, en haarlak nodig. Borstel het haar goed door en maak vervolgens een strakke (hoge) staart, om alles mooi glad te krijgen kun je haarlak gebruiken. je pakt nu een plukje uit de staart en draait dit om het elastiekje heen, aan de onderkant van de staart maak je dit vast met een schuifspeldje. Met de staart gaan we een soort losse vlecht maken, dit doe je door net als bij invlechten steeds stukjes van de zijkanten te pakken. Uiteindelijk maak je dit aan de onderkant vast met een elastiekje. Je kunt kapsel natuurlijk altijd een feestelijkere uitstraling geven door bijvoorbeeld een haar sieraad toe te voegen.

Bekijk ook deze tutorial met 3 losse feestkapsels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons