BeautyBlender worth the hype?

BeautyBlender-Worth-the-hype

BeautyBlender worth the hype?

Ik denk dat we er allemaal niet meer omheen kunnen als make-up fan. Dat is de BeautyBlender. Dit is een make-up spons die je gebruikt om je foundation of andere cream aan te brengen. Alle bekende bloggers en vloggers kunnen niet meer zonder, maar is het daadwerkelijk zo goed als ze beweren? Deze vraag ga ik voor jullie proberen te beantwoorden.

De BeautyBlender is al een lange tijd een grote hit. Echter heb ik zelf als make-up gek nog nooit eerder een BeautyBlender gehad. De Beautyblender kost 19,95 euro. Ja hoor, ik hoor jullie al denken.. 20 euro voor een spons?! Deze gedachte had ik zelf ook. Daarom ben ik eerst opzoek gegaan naar een goedkopere versie van de BeautyBlender. Dit was de spons van Real Techniques. Deze kost €5,99. Dit is een stuk goedkoper. Ik denk dat ik de Real Techniques spons een half jaar gebruik en ik kan niet meer zonder. Ik heb zelf een hele droge huid en met make-up kwasten worden de droge delen op mijn huid vaak juist benadrukt. De make-up sponzen maak je onder de kraan nat en wring je daarna goed uit. Hierdoor krijg je een airbrushed effect en zorgt het ervoor dat het de foundation op je huid lijkt te ‘smelten’ .

Na een half jaar de spons van Real Techniques te hebben gebruikt werd ik toch wel heel nieuwsgierig of de BeautyBlender daadwerkelijk beter is. Vorige week heb ik een bestelling geplaatst op Sephora.com. Ik wilde een aantal producten die je in Nederland niet krijgt vandaar de keuze om bij Sephora te bestellen. Na een tijdje kijken op de site kwam ik een BeautyBlender pakket tegen. Dit waren twee BeautyBlenders en een ‘liquid cleanser’.  Deze set kost €39,95. Dit betekend dat je de ‘liquid cleanser’ gratis krijgt. Deze kun je ook gewoon bestellen op douglas.nl

Afgelopen week kreeg ik eindelijk mijn bestelling binnen en ik kon niet wachten om de BeautyBlender uit te testen. Toen ik hem nat maakte en had uitgewrongen merkte ik al meteen dat die veel droger aanvoelde dan de andere spons die ik normaal gebruik. Ook voelde hij iets zachter aan, maar dit scheelde niet veel. Ik gebruikte mijn foundation die ik normaal ook met de spons van Real Techniques aanbracht. Ik merkte al meteen dat de foundation zich heel makkelijk blende met mijn huid en niet zo vaak hoefde te deppen met de spons. Mijn droogste plekken op mijn gezicht zijn mijn neus en mijn voorhoofd (stukje tussen mijn wenkbrauwen). Ik heb altijd het probleem gehad dat de foundation op mijn neus blijft liggen en niet met mijn huid mengt. Hierdoor zie je de drogere plekken op mijn huid nog meer. Ik dacht dat het altijd aan de foundation lag maar nu ik de BeautyBlender heb gebruikt weet ik dat dat niet zo is. Ik zag al meteen dat de foundation super mooi op mijn neus en voorhoofd zat. Na mijn idee is de spons van Real Techniques iets te nat waardoor je juist de foundation ongelijkmatig verspreid en dus plekken overslaat. Dit probleem heb ik helemaal niet met de BeautyBlender. Ik ben laaiend enthousiast hierover en zou willen dat ik dit eerder had geweten. Vandaar dat ik deze blogpost voor jullie schrijf!

Even een korte samenvatting over de BeautyBlender.

Het is naar mijn mening zeker €19,95 waard. Je kunt hem een lange tijd gebruiken zolang je hem goed schoon maakt. Doe je dit niet kunnen er schimmels ontstaan in een BeautyBlender en hier wil je natuurlijk niet je foundation mee aanbrengen. De ‘liquid cleanser’ is ook een echte aanrader. Deze haalt al het vuil uit de BeautyBlender. Ik deed het normaal met een gewone zeep of babyshampoo maar deze krijgt niet alles uit de spons. Ik hoop dat jullie dit een leuke en zinvolle blog vonden. Tot de volgende keer!

Liefs Wendeliciously

Over de gastblogger

Hallo lieve lezers,

Mijn naam is Wendy en heb bijna een jaar mijn blog; wendeliciously. Ik ben momenteel 21 jaar oud en woon in een klein dorpje in Limburg.

Ik ben een blogger die jullie wilt helpen met beauty, fashion en mijn ervaringen over mijn leven wilt delen. Met ‘beauty’ bedoel ik; makeup, haren, nagels en verzorging. Dit speelt al heel lange tijd een rol in mijn leven.  Ik vind het zo leuk om op te maken, mijn haren te stylen en mijn nagels een mooi kleurtje te geven. Daarom wil ik doormiddel van mijn blog jullie mijn ervaringen/routines leren over beauty. Ook fashion heeft een grote rol in mijn leven. Ik vind het belangrijk hoe ik eruit zie. Verder heb ik met mijzelf afgesproken dat ik meer wil gaan reizen, omdat ik de wereld wil zien en ik het gewoon super leuk vindt! Deze vakanties wil ik hier graag ook vastleggen op mijn blog, zodat jullie kunnen zien waar ik allemaal ben geweest! En als laatste is een van mijn hobby’s; fotografie. Zo nu en dan zal ik wat foto’s met jullie delen en tips geven!
Spreekt mijn verhaal hier boven jullie aan kijk dan snel op mijn blog; www.wendeliciously.wixsite.com/wendeliciously en neem ook een kijkje op insta!  INSTAGRAM-HAIREXTENSIONS
Groetjes,

Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons