De leukste haartrends van vroeger

de-leukste-haartrends-van-vroeger

De haartrends waar je vroeger helemaal weg van was!

Iedereen herkent dit wel, je kijkt foto’s terug van vroeger en denk NOOOO… Wat had ik daar in mijn haar! Hier een paar op een rijtje die je waarschijnlijk nog wel herkent!

Diadeem

Ideaal! Je stond ‘s morgens op, kleedde je aan, ontbeet wat en schoof zo hoppa de diadeem in je haar! Of je nou je haar gekamd had of niet met zo’n ding hoorde je er helemaal bij. Dat waren de betere tijden…. Voordat je haar nu een beetje goed zit gaat er minimaal een tang doorheen en honderd crèmetjes :p)

diadeem haar

wokkels haar

Wokkels

Wie had ze vroeger niet! Het onwijs populaire mega haarelastiek ‘de wokkel’. Een prachtig ughugh elastiek in alle kleuren van de regenboog en als je geluk had, had je moeder er zelf een met glittersteentjes gekocht. Maaaar wokkels zijn niet helemaal uit de mode hoor! Hij ziet er alleen ietsjes anders uit. Tegenwoordig beter bekend als ‘Invisi Bobble’, een soort wokkel maar dan wat moderner!

De waxextension

Je kwam bij de kapper en wou eens helemaal gek doen! Waar koos je voor: jawel welgeteld één waxextension in een kleur die onvermijdelijk was… Groen, roze, paars het maakt helemaal niet uit of jij wou het wel eens proberen!

De waxextension

haarband haarkap

Haarband/haarkapje

We zagen er super sportief uit met zo’n ding op ons hoofd #NOT. Vooral zo’n kapje op je hoofd was echt was heel handig. Van allebei die dingen werd je haar echt onwijs statisch, iets wat we nu absoluut willen voorkomen!

Strikjes in je haar

Jaja de die hard assepoester fans kunnen zich dit wel herinneren want assepoester droeg altijd een strik in haar haar! En jij als klein meisje dat nog droomde om prinses te worden deed dat gewoon na. In een lage staart, hoge staart of 2 staartje, er ging altijd een strikje omheen.

strikjes in je haar

zig zag scheiding in je haar

Zig zag scheiding

Je moeder was er iets minder blij mee maaaar met een kam met ijzeren puntje kwam je een heel ent! Je hele scheiding werd een zig zag. Leuk met twee staartjes zodat achter op je haar ook de zig zag nog te zien was!

Schuine pony

Eerst hadden we de rechte pony die zonder twijfel bijna iedereen wel eens heeft geprobeerd, totdat er werd uitgevonden dat hij ook best wel schuin kon! Zelf heb ik deze gehad en was er helemaal trots op. Nu zie je nooit meer iemand mee lopen!

schuine pony in je haar
bad kapsel

Bad kapsels

Niet echt een trend waar je mee over straat ging maar toch deed je het (en stiekem nog steeds..) Een overload aan shampoo in je haar en knutselen maar! Je haar recht omhoog, opzij, je maakte de mooiste kapsels onder de douche. 😛

Heb jij nog leuke en gekke trends van vroeger?? Laat het ons weten:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons