Deze haar trends zijn in 2018 helemaal hot..

Het nieuwe jaar staat alweer om de hoek en dat betekent natuurlijk ook nieuwe haar trends! Om jullie alvast in de mood te laten komen heb ik wat haar trends opgezocht waarmee jij helemaal bij bent met de nieuwste haarmode.

Weg met de laagjes
Heb jij lagen in jouw haar? laat die dan maar helemaal uitgroeien, want de 1 lengte look is weer helemaal in. We gaan in het nieuwe jaar veel met botte lijnen werken, ook wel de “blunt cut” genoemd.
Vooral de bob en de lob gaan we weer veel zien. Maar niet getreurd voor de dames met de lange kapsels onder ons, de blunt cut kan ook prima toegepast worden bij lang haar!
Om het kapsel nog een beetje nonchalant te maken kun je er waves in maken door het haar te vlechten voordat je gaat slapen en het in de ochtend weer los te maken, et voilà! je hebt de wavy look. Ook kun je deze natuurlijk creëren met de krultang of stijltang. Om de blunt look toch een beetje afwisseling te geven kun je het natuurlijk ook helemaal stijl dragen.

blunt-cutKathy Hutchins / Shutterstock.com

We mogen de oren weer zien
Ook helemaal hot.. het laten zien van de oren, het mag allemaal in 2018! Wat wij vooral willen zien is de structuur van het gezicht.
Durf het haar dus gerust achter de oren te dragen of op te steken. Ook heel leuk is om het haar strak naar achteren te dragen of juist in een midden scheiding achter de oren, dit geeft de “Kim Kardashian” look. Het is bij deze trend vooral de bedoeling dat de “features” van je gezicht mooi uit komen.

haartrends-2018Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Blond en beige tinten
Ben jij ook zo een fan van de blond en beige tinten in het haar? Niet getreurd want deze trend gaat gelukkig nog een tijdje door, ook deze zien wij zeker terug in het nieuwe jaar!
Vooral zandkleurige tinten zijn helemaal in, deze ogen heel natuurlijk omdat het dicht bij een natuurlijke haarkleur komt. In de winter gaan we goud blonde kleuren weer terug zien en in de zomer zullen de as tinten weer in de smaak vallen.
Blond-en-beige-tintenFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Losse vlecht
Ga jij voor de wat speelsere kapsels of wil jij gewoon wat afwisseling? Probeer dan eens de losse vlechtjes. Ook als jij een bad hair day hebt, is dit dé oplossing! Dit kan in 1 losse vlecht of je kunt bijvoorbeeld het haar deels los laten en er wat losse vlechtjes in maken. Met deze look kun je veel variëren, wees dus creatief!
losse-vlecht-blake-livelyFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Je hoeft je natuurlijk niet volledig aan de trends te houden, ergens je eigen draai aan geven is altijd leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons