Review perfect nude lipsticks

Sephora-Favorites,-Give-Me-Some-Nude-Lip

Perfect nude lips

Hallo allemaal, daar ben ik weer met een nieuwe blogpost!

Dit keer over nude lipsticks. Dit zijn de perfecte lippenstiften voor elke dag. Wanneer het op make up aankomt ben ik groot fan van lipstick. Het maakt je look altijd net even af! Paar weken geleden had ik een bestelling geplaats op Sephora. Ik zag daar de “Sephora Favorites, Give Me Some Nude Lip”. Dit is een doosje met 6 kleuren. Waarvan twee fullsize producten en de rest mini’s.

Sephora-Favorites,-Give-Me-Some-Nude-Lip-2

Ik heb deze gekocht omdat ik graag wat nieuwe lipproducten wilde uitproberen en dit pakket kost $28. De ideale manier om nieuwe dingen uit te proberen!

Welke lippenstiften zitten in dit pakket? Ik zet ze hieronder even op een rijtje:

1.      Estée Edit The Barest Contour Lip Liner in “05 In the Buff” (satin nude)

2.      Bite Beauty Amuse Bouche Lipstick in Honeycomb (beige nude)

3.      Marc Jacobs Beauty Le Marc Lip Créme in 246 Slow Burn (creamy nude rose)

4.      Urban Decay Vice Lipstick in 1993 Comfort Matte (medium Brown)

5.      Too Faced Cosmetics Melted Matte Liquified Matte Long Wear Lipstick in Queen B (Matte soft mauve)

6.      Buxom Full-On Lip Cream in White Russian (nude)

Sephora-Favorites,-Give-Me-Some-Nude-Lip-3
Sephora-Favorites,-Give-Me-Some-Nude-Lip-2 4

1.      Estée Edit, The barest Contour Lip Liner

Estée Edit, The barest Contour Lip Liner

Deze lipliner heb ik bijna niet gebruikt omdat ik de kleur soms iets te donker vindt. Ik heb hem gebruikt als lipliner voor bij de Urban Decay lippenstift. Dit is een hele mooie combinatie. Ook is deze lipliner mooi als je er je hele lippen mee in kleurt, dus gewoon als een soort lippenstift. Dit is zeker een mooie kleur voor de mensen die een iets donkerdere huidskleur hebben dan ik. Ik heb een vrij lichte huidskleur en daarom vind ik hem soms iets te donker. Verder is de lipliner ook heel zacht en tekent heel makkelijk een lijntje op de lippen. Dus ik ben zeker tevreden over de kwaliteit.

2. Bite Beauty Amuse Bouche Lipstick

Bite Beauty Amuse Bouche Lipstick

Dit is een geheel nieuw merk voor mij. Ik had niet eerder van het merk “Bite” gehoord, maar wauw wat is deze lippenstift fijn! Hij brengt heel mooi aan en voelt ook heel zacht op de lippen. Dit is zeker mijn favoriet, omdat ik ook deze kleur het mooiste vindt. Het is een licht bruinige nude kleur. Perfect voor bij mijn huidskleur. Zeker een aanrader!

3.      Marc Jacobs Beauty Le Marc Lip Crème

Marc Jacobs Beauty Le Marc Lip CrèmeDit is mijn tweede favoriete lippenstift. Ik vind deze kleur ook helemaal geweldig. Deze is iets meer roze dan de Bite lippenstift. Ook deze lippenstift brengt heel makkelijk aan en is super zacht op de lippen. In het begin voelt het wat ‘nat/plakkerig’ aan maar dit droogt snel op en dan voelt het aan of je lichte lippenbalsem op je lippen hebt. Dit is mijn favoriet qua formule. Hiermee bedoel ik hoe het aanvoelt en blijft zitten. Deze lippenstift blijft ook heel goed zitten, zelfs met eten en drinken. Het vervaagt alleen een beetje aan de binnenkant van de lippen, maar dit is logisch als je eet of drinkt.  Dit is ook zeker een aanrader als je van nude houdt en vooral als je een ‘rozige nude’ zoekt.

4.      Urban Decay Vice Lipsticks

Urban Decay Vice Lipsticks

Deze Urban Decay lippenstift is persoonlijk mijn minst favoriete qua kleur. Dit is puur om de feit dat het een heel donkere kleur is. Dus ideaal weer voor dames met een wat donkerdere huidskleur! Ook deze brengt heel fijn en mooi aan maar is net iets droger dan de Marc Jacobs en de Bite lippenstift. Dus als je deze lippenstift los wil kopen, raad ik hem af. Ik vind hem te duur voor de kwaliteit. Dan zou ik persoonlijk voor de Marc Jacobs kiezen en dan in een donkere kleur.  Ik heb zelf heel snel droge lippen daarom vind ik hem minder fijn. Heb je daar geen last van dan kan de lippenstift misschien wel voor jou werken!

5.      Too Faced Cosmetics Melted Matte lipstick

Too Faced Cosmetics Melted Matte lipstick

Wauw wat is dit een fijne matte lipstick. Tijdje terug was ik helemaal van de matte lippenstiften maar had er nog geen gevonden die ‘kiss proof’ was. Dit betekent dat die helemaal niet afgeeft en daardoor ook super lang blijft zitten. Ook de kleur vind ik heel mooi! Het is een rozige kleur met een paarse ondertoon. Ik heb met deze lippenstift gegeten en gedronken en het gaf niet af en bleef ook echt de hele dag zitten. Hij droogt wel een beetje mijn lippen uit maar dit doen alle liquid matte lippenstiften en zoals ik al eerder zei heb ik heel snel droge lippen! Voor mij is dit geen minpunt. Deze raad ik dus zeker aan als je fan bent van liquid matte lippenstiften!

6. Buxom Full-on Lip creme

Buxom Full-on Lip creme

Dit is een lipgloss met plumping effect. Ik wist dit van te voren niet. De eerste keer dat ik hem opdeed voelde ik dat er iets gebeurde op mijn lippen maar wist niet wat het was. Dus dit heb ik opgezocht. Ik vind de kleur ook heel mooi. Het is niet zo’n lipgloss die helemaal doorzichtig is. De kleur is duidelijk te zien. Ik kan niet echt zeggen dat mijn lippen groter worden door de plump. Maar dit is voor mij geen probleem omdat ik blij ben met mijn lippen.  Deze lipgloss heb ik laatste tijd best veel gebruikt op dagen waar ik geen of bijna geen makeup op had. Dit is gewoon een natuurlijke finishing Touch.

Liefs Wendeliciously

Over de gastblogger

Hallo lieve lezers,

Mijn naam is Wendy en heb bijna een jaar mijn blog; wendeliciously. Ik ben momenteel 21 jaar oud en woon in een klein dorpje in Limburg.

Ik ben een blogger die jullie wilt helpen met beauty, fashion en mijn ervaringen over mijn leven wilt delen. Met ‘beauty’ bedoel ik; makeup, haren, nagels en verzorging. Dit speelt al heel lange tijd een rol in mijn leven.  Ik vind het zo leuk om op te maken, mijn haren te stylen en mijn nagels een mooi kleurtje te geven. Daarom wil ik doormiddel van mijn blog jullie mijn ervaringen/routines leren over beauty. Ook fashion heeft een grote rol in mijn leven. Ik vind het belangrijk hoe ik eruit zie. Verder heb ik met mijzelf afgesproken dat ik meer wil gaan reizen, omdat ik de wereld wil zien en ik het gewoon super leuk vindt! Deze vakanties wil ik hier graag ook vastleggen op mijn blog, zodat jullie kunnen zien waar ik allemaal ben geweest! En als laatste is een van mijn hobby’s; fotografie. Zo nu en dan zal ik wat foto’s met jullie delen en tips geven!
Spreekt mijn verhaal hier boven jullie aan kijk dan snel op mijn blog; www.wendeliciously.wixsite.com/wendeliciously en neem ook een kijkje op insta!
Groetjes,

Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons