NYX Born to glow Liquid Illuminator

Liquid-Illuminator-highlighter

NYX Born to glow Liquid Illuminator

Highlighter zijn nog steeds zeer hot! Ze komen in alle soorten en kleuren.
Waar dient een highlighter eigenlijk voor? 

Highlighter wordt gebruikt om bepaalde delen van je gezicht naar voren te brengen en zo meer diepte te creëren. Terwijl bronzer juist schaduwen gaat leggen doet Highlighter het tegenovergestelde.
Highlighter breng je aan op je jukbeenderen, wenkbrauwbot, neusbrug, cupidoboogje en eventueel op je kin en voorhoofd.

Liquid Illuminator bestellen
Liquid Illuminator

Een tijdje geleden kocht ik dit exemplaar van NYX, omdat ik eens iets anders wou proberen én omdat ik enorm verbaasd was van het pigment.

Deze Born to glow is, zoals de titel reeds zegt, een liquid illuminator en dus met andere woorden een vloeibare Highlighter. Dit betekend dat je deze dus over je foundation dept op de plaatsen waar je hem wilt hebben. Dit gaat dus vooraf aan het afpoederen. Want zoals jullie weten eerst al de vloeibare en crème producten en dan pas poeder.

De textuur is licht en luchtig, zeker niet te dik. Het is makkelijk in te huid te werken met een kwast of je vingers. Het goedje is wel enorm gepigmenteerd! Je hebt dus maar een kleine hoeveelheid nodig om een subtiele glow op je cheekbones te creëren. Het is ook makkelijk op te bouwen waardoor je kan gaan van een heel subtiele glow naar een heel aanwezige glans.

Iets te veel gebruikt of een subtiel resultaat?

Poeder dan gewoon af met een gewoon gezichtspoeder.
Extra glanzend effect? ‘Set’ deze illuminator dan met een andere poeder Highlighter.

Liquid Illuminator kopen

Liquid Illuminator review
Liquid Illuminator ervaring

Door de textuur van deze Highlighter kan je ook een beetje van deze Highlighter mengen onder je foundation als je houd van een ‘dewy’ en ‘glowy’ finish!

Ik kocht de kleur 02 Gleam. Een rosé gouden kleur met een koude ondertoon. Een hele mooie kleur voor zowel warme als koude huidtypes en voor lichte huidjes alsook voor de reeds gebruinde huidjes.

De verpakking

De verpakking is een tubetje, niet heel speciaal. Positieve kenmerken van zo’n tube is dat je het product hygiënisch kan blijven gebruiken en dat je niet met je vingers rechtstreeks in een potje gaat. De zwarte draaidop sluit goed af wat maakt dat je het product makkelijk mee kan nemen in je handtas indien je dit wenst. Wat ik nog leuk vind aan deze tube is dat de tube zelf gemaakt is in de kleur van de Highlighter zelf. Aangezien je dit product in meerdere kleuren kan krijgen zie je meteen welke kleur er in je tube zit.

Langs de andere kant oogt het helemaal niet mooi of luxueus maar gebruiksgemak gaat soms wel voor toch?

De liquid illuminator is te koop bij de NYX stores en Douglas

Liefs

Sofie

XoXo

Over de gastblogger

gastblogger-sophieHoi allemaal,

Ik ben Sofie en ben nu bijna een jaar actief als beautyblogger. Ik ben al van kinds af gepassioneerd door makeup en alles wat met beauty en verzorging te maken heeft. Sinds april 2015 ben ik mijn blog én youtubekanaal gestart. Ik post filmpjes van unboxings, shoplogs enz. Ik schrijf reviews over producten die ik heb geprobeerd en laat hierin weten wat ik er van vond. Hopelijk heb ik jullie hier benieuwd mee gemaakt en nemen jullie een kijkje op mijn blog, youtube kanaal en andere sociale media.

Volg Sofie op INSTAGRAM-HAIREXTENSIONS & facebook-hairextensions
Bezoek haar eigen blog op: www.beautytestersofie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons